Ατομικά ρεκόρ και δύο μετάλλια για την DTFA στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Πάτρα!

Η Deree Track & Field Academy συμμετείχε με 9 αθλητές – εκ των οποίων οι 4 ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία Κ16 – στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18, που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας στις 1-2 Ιουλίου.

Η Άρια Σαρηγιαννίδη (Κ16) στα 100μ μετ’ εμποδίων, ο Απόστολος Κονταρίνης (Κ16) στα 400μ μετ’ εμποδίων, ο Σωτήριος Σταθάκος (Κ16) στα 110μ μετ’ εμποδίων, πέτυχαν ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα τους, ενώ οι σκυτάλες 4Χ100 αγοριών (Παυλόπουλος Π., Σταθάκος Σ., Κονταρίνης Α., Γεωργαντάς Φ.) και κοριτσιών (Ακτύπη Κ, Παπαευθυμίου Χ., Αποστόλου Μ., Μητροπούλου Ε.) κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και πλησίασαν τα φετινά ρεκόρ τους.

Στον προκριματικό του άλματος εις μήκος η Άρια Σαρηγιαννίδη με 5.13μ και η Κατερίνα Ακτύπη με 4.96μ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό, ενώ ο Παναγιώτης Παυλόπουλος – μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού – στον προκριματικό των 100μ. πέτυχε επίδοση 12.28.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Φίλιππος Γεωργαντάς στα 100μ, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία Κ18 με ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου 11.07, αποδεικνύοντας ότι δεν θα αργήσει να σπάσει το φράγμα των 11 δευτερολέπτων.

Επιπλέον, η Έβελυν Μητροπούλου, μετά τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στην Χαλκίδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία στο άλμα εις μήκος με 5.76μ, επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ, ρεκόρ συλλόγου και είναι μέσα στις 15 καλύτερες επιδόσεις κάτω των 16 ετών στην Ευρώπη.

Η Έβελυν Μητροπούλου και ο Φίλιππος Γεωργαντάς θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας και σε διεθνή αγώνα το επόμενο διάστημα, ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των αθλητών της Deree Track and Field Academy που έχουν πετύχει κάτι αντίστοιχο, μετά την περσινή συμμετοχή της Ιωάννας Τσώνη στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club