Απολογισμός αγώνων με σημαντικές επιτυχίες για την Deree Track & Field Academy!

Το Σάββατο 20 Απριλίου η Deree Track & Field Academy διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τριάθλου της κατηγορίας Κ14.

Οι αγώνες έγιναν με τη συμμετοχή των ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, ΑΣ Σχολής Μωραΐτη, ΑΣΕ Δούκα και ΑΣ Παλαιού Ψυχικού-ΑΤΦΑ, με όλους τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα αγωνίσματα των 60μ, άλματος εις μήκος και 800μ. Επιπλέον, διοργανώθηκε και εσωτερικός αγώνας για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας, με αγωνίσματα ταχύτητας, άλματος και αντοχής.

Παράλληλα, την Δευτέρα 22 Απριλίου δύο αθλητές και μια αθλήτρια εκπροσώπησαν την Deree Track & Field Academy στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Σερρών. Συγκεκριμένα, ο Γεωργαντάς Φίλιππος αγωνίστηκε στον τελικό των 100μ, όπου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με χρόνο 11.02 sec. Η Μητροπούλου Έβελυν στον τελικό του άλματος εις μήκος κατέκτησε την 4η θέση με άλμα στα 5.70μ, ενώ ο Σταθάκος Σωτήρης κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 110μ μετ’ εμποδίων, με ατομικό ρεκόρ 15.10 sec.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών και Κ20 η Deree Track & Field Academy πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση καθώς συμμετείχε με 10 συνολικά αθλητές, κερδίζοντας και 2 μετάλλια.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:

  • Μητροπούλου Έβελυν – 1η θέση, με ατομικό ρεκόρ 25.52 sec στα 200μ (Κ20)
  • Γεωργαντάς Φίλιππος – 2η θέση, με ατομικό ρεκόρ 10.96 sec στα 100μ (Κ20)

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club