Οι προπονητές μας

Deree Basketball Academy

DSC_1406ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ –  Συντονιστής και Επικεφαλής Προπονητής.

Ο Παναγιώτης Μακρυδήμας είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Μπάσκετ από το 2000. Σαν αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία του Πανιωνίου με την οποία κατέκτησε 2 πανελλήνια πρωταθλήματα (Παίδων, Εφήβων) και αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας για δύο συναπτά έτη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως το 2008 σε ομάδες Α1, Α2 & Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και στη συνέχεια διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Ίκαρο Καλλιθέας (Α1) για 4 χρόνια. Το 2009 κατέκτησε με την εφηβική ομάδα του ίδιου συλλόγου την 3η Πανελλήνια θέση. Την περίοδο 2011-13 δούλεψε σαν Υπεύθυνος Ακαδημίας του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ενώ σαν πρώτος προπονητής υπηρέτησε για 3 χρόνια την ομάδα του Ικάρου Ν. Σμύρνης την οποία κατάφερε να ανεβάσει στη Β’ Εθνική.

Από το 2014 και μέχρι σήμερα είναι ο επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της Deree Basketball Academy.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1403ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – Προπονητής.

Ο Σπύρος Σταύρου σπούδασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ΑΕΚ, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής σε συλλόγους όπως Α.Σ Παπάγου, εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη καθώς και ως συνεργάτης στης tNBA Greece.

Εργάζεται στον Α.Σ.Κ. Ντερή από το 2014.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ – Προπονητής.

Ο Γιώργος Καντζιλιέρης, είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Ασχολείται με την προπονητική από το 1996 ξεκινώντας σε τμήματα Υποδομών και με πιο σημαντικό σταθμό της πολυετούς του καριέρας, τον Παναθηναϊκό Α.Ο. όπου με τα τμήματα Κορασίδων-Νεανίδων κατέκτησε τρία (3) Πανελλήνια πρωταθλήματα (2 κορασίδων, 1 νεανίδων) και οδήγησε την ομάδα Γυναικών στην κατάκτηση του   πρωταθλήματος της Α2 και το Final 4 του κυπέλλου το 2019. Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε το 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

       

ΤΑΣΟΣ KΑΡΔΑΡΑΣ – Προπονητής.

Ο Τάσος Καρδαράς είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1994 στον Ιωνικό Ν.Φ. και συνέχισε στις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας και Α.Ο. Πεύκης. Έχει κατακτήσει 3 φορές το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με την ομάδα των mini στις Ακαδημίες Κ.Α.Π., ενώ για αρκετά χρόνια εργάστηκε στην ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ  – Προπονητής.

Ο Θωμάς Παντελής είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Αίολο Τρικάλων, έχει εργαστεί στο NBA Basketball School και σε συλλόγους όπως η Κ.Α.Ε. Απόλλων Πάτρας και ο ΑΣΕ ΔΟΥΚ και, διετέλεσε επικεφαλής προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αρίωνα Αμαρουσίου.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 


Deree Track & Field Academy

DSC_1404ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΤΗΣ – Συντονιστής και Επικεφαλής Προπονητής.

Ο Κωνσταντίνος Σταμπολίτης είναι ο συντονιστής και επικεφαλής προπονητής της Deree Track & Field Academy από το 2017.  Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον σύλλογο της Α.Ε. Μεσογείων το 2008 και από το 2015 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή. Υπήρξε αθλητής του δεκάθλου με πανελλήνιες νίκες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Εισήχθη πρώτος και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα. Στόχος του είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του στίβου μέσα από την πολύπλευρη προπόνηση, να βελτιωθούν και τελικά να το αγαπήσουν.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ – Προπονήτρια.

H Δέσποινα Χορόζογλου αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με άριστα και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ανθρώπινης Απόδοσης και Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μέρος των μεταπτυχιακών σπουδών της έχουν γίνει στο Queen’s University of Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας ως υπότροφος προγράμματος Erasmus. Ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια στίβου στην ομάδα Ο.Κ.Α Αρκαδίου όπου έχει πάρει αρκετά μετάλλια και διακρίσεις. Από το 2015 μέχρι το 2017 δούλεψε ως εκπαιδεύτρια υπαιθρίων δραστηριοτήτων σε μικρούς μαθητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΣΕΦΑΑ) και από τον Οκτώβριο του 2017 είναι μέλος του Α.Σ.Κ Ντερή.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – Προπονητής.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας με ειδικότητα τους δρόμους κλασικού αθλητισμού. Είναι προπονητής στίβου από το 2009. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο χώρο του αθλητισμού, ως προπονητής στίβου, στον σύλλογο της Α.Ε. Μεσογείων και από τον Σεπτέμβριο του 2018 στελεχώνει το τμήμα Στίβου του Α.Σ.Κ Ντερή. Ως αθλητής υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας και έχει πανελλήνιες και βαλκανικές διακρίσεις στα 400μ και 800μ.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΒΙΚΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ – Προπονήτρια.

Η Βίκυ Καλογεροπούλου αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διανύει τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών δραστηριοτήτων για ΑΜΕΑ. Υπήρξε αθλήτρια στο δρόμο των 1500μ. με πανελλήνιες διακρίσεις. Έχει εργαστεί ως προπονήτρια στις ακαδημίες του Γ.Σ Αμαρουσίου και από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι μέλος του ΑΣ.Κ. Ντερή.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 


Deree Soccer Academy

dsΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ – Συντονιστής και επικεφαλής προπονητής.

Ο Παναγιώτης Καγκαράκης είναι προπονητής ποδοσφαίρου από το 2004. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-B’, καθώς και κάτοχος διπλώματος FA 2 της Αγγλικής Ομοσπονδίας από την SGI. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ΠΑΕ Τρίκαλα το 2004. Από το 2009 έως το 2011 υπήρξε Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στον Δ.Α.Ο. Παπάγου και εν συνεχεία υπήρξε Προπονητής στα τμήματα Παμπαιδικό και Παιδικό στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ο.Φ. Χολαργού για τρία χρόνια (2011 – 2014). Από το 2014 έως και σήμερα είναι επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της Deree Soccer Academy. Τον ίδιο χαρακτηρίζει το απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη: « Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντάς τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες».

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1404ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΚΟΣ – Συντονιστής και επικεφαλής προπονητής.

Ο Κωνσταντίνος Σιώκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA-B’ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο). Ξεκίνησε να εργάζεται σαν προπονητής ποδοσφαίρου το 2004 στην ακαδημία της Π.Α.Ε Τρίκαλα. Εργάστηκε επίσης στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ως υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών για 2 σεζόν 2009-10 και 2010-2011 και στη συνέχεια για 3 σεζόν (2011-12,2012-13,2013-14) στον Ο.Φ Χολαργού ως προπονητής της ομάδας Νέων καθώς και σαν βοηθός προπονητή – γυμναστής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Από τη σεζόν 2014-15 εργάζεται στον Αθλητικό Σύλλογο Κολλεγίου Ντερή ως επικεφαλής προπονητής και συντονιστής της Deree Soccer Academy με σκοπό την δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας που ως στόχο έχει την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους νεαρούς αθλητές, το «εύ αγωνίζεσθαι», το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.  Άσκησις άνευ φύσεως και μαθήσεως ατελές (Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ.).

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΛΙΝΟΣ – Προπονητής.          

Ο Χρήστος Γκλινός αποφοίτησε πρόσφατα από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Για αρκετά χρόνια συμμετείχε ως ερασιτέχνης αθλητής σε αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες. Στο παρελθόν εργάσθηκε και ως ομαδάρχης σε παιδικές κατασκηνώσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε το 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ – Προπονητής.

Ο Θοδωρής Φατούρος είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο και κάτοχος Μεταπτυχιακού Αθλητικής Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου και στους Αετούς του ΠΑΟΚ ως προπονητής και παίκτης, ενώ υπήρξε και εθελοντής αθλητικός ψυχολόγος στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

Deree Tennis Academy

DSC_1583ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΣυντονιστής και επικεφαλής προπονητής.

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι προπονητής τένις του Α.Σ.Κ. Ντερή από το 2013, από το 2018 προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων και από τον Ιούλιο του 2021 επικεφαλής προπονητής. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας με ειδικότητα στην αντισφαίριση, ενώ σαν αθλητής βρισκόταν στις πρώτες 20 θέσεις της πανελλήνιας αντρικής κατάταξης. Είναι κάτοχος προπονητικής πιστοποίησης Level Α της ATP (Association of Tennis Professionals). Κατέχει το επαγγελματικό δίπλωμα της Αμερικανικής Ένωσης Προπονητών Τένις . Το καλοκαίρι του 2017 και 2018 εργάστηκε ως προπονητής τένις στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της ακαδημίας Rafa Nadal Academy για διάστημα 2 μηνών. Ο ίδιος πιστεύει πως ο σωστός προγραμματισμός, η σκληρή δουλειά και το ευχάριστο κλίμα στην προπόνηση είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ – Προπονητής.

Ο Χρήστος Χουλιάρας είναι προπονητής αντισφαίρισης από το 1996. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο τμήμα της ειδικής κινητικής αγωγής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια παιδοψυχολογίας και είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου RPT (REGISTRO PROFESIONAL DE TENIS) της Ισπανικής ομοσπονδίας. Είναι υπεύθυνος στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΕΚΠΑ και ως προπονητής έχει διατελέσει αρχηγός αποστολών αντισφαίρισης σε πανελλήνια φοιτητικά πρωταθλήματα. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο ρόλος του προπονητή, μετά την οικογένεια, είναι πολύ σημαντικός γιατί μπορεί να δώσει στα παιδιά από νωρίς τις σωστές αρχές και ηθικές αξίες που θα γίνουν η βάση για την μετέπειτα εξέλιξη τους ως ώριμοι αθλητές και άνθρωποι.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΗΤΣΙΟΣ – Προπονητής.

Ο Ορέστης Μήτσιος είναι απόφοιτος της Σ.Ε.Φ.Α.Α. και ασχολείται με την αντισφαίριση 13 χρόνια, έχοντας παράλληλα αρκετά χρόνια προπονητικής εμπειρίας σε διάφορους συλλόγους.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε το 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – Προπονητής.

Ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με πολυετή εργασιακή εμπειρία ως προπονητής αντισφαίρισης σε ομίλους και εκπαιδευτήρια, αλλά και στις παιδικές κατασκηνώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ΦΙΟΝΑ ΜΑΚΡΗ – Προπονήτρια.

Η Περσεφόνη Μακρή είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Αντισφαίριση και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Υπήρξε αθλήτρια αντισφαίρισης αγωνιστικού επιπέδου από μικρή, ενώ ως προπονήτρια εργάζεται με επιτυχία επί σειρά ετών.

Η συνεργασία της με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΥ – Προπονητής Φυσικής Κατάστασης.

Ο Κωνσταντίνος Φωτίου είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα τον Αγωνιστικό Αθλητισμό. Ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, ειδικεύεται στη δύναμη και την προετοιμασία των αθλητών, στη μεγιστοποίηση της φυσικής απόδοσης τους, αλλά και στην προστασία τους από τραυματισμούς.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

 


Deree Swim Academy

 

ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥΣυντονιστής τμήματος κολύμβησης και επικεφαλής προπονητής αγωνιστικής ομάδας .

Ο Αντώνης Αντωνίου είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Κολύμβηση. Η 20ετής εμπειρία του ως προπονητής επίλεκτων, προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων περιλαμβάνει ομάδες όπως αυτές του Ποσειδώνα Ιλισίων, της Αργούς, του Νηρέα Χαλανδρίου, και του Ωκεανού. Τόσο στην προπονητική, όσο και στην πολυετή καριέρα του ως αθλητής είχε σημαντικές διακρίσεις, κατακτώντας υψηλές θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΜΕΤΗΣ – Συντονιστής ακαδημίας κολύμβησης και προπονητής αγωνιστικής ομάδας.

Ο Βασίλης Δεμέτης είναι Πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σπουδές και στην Κολύμβηση. Υπήρξε κορυφαίος κολυμβητής και μέλος της Εθνικής ομάδος για πολλά χρόνια με μεγάλες επιτυχίες και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2008) και Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως υπεύθυνος επικοινωνίας στον Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και ως επικεφαλής προπονητής του Παναθηναϊκού, διαχειριζόμενος παράλληλα όλο το κομμάτι της επικοινωνίας. Επιπλέον, είναι ιδρυτής της #bewater swimming training team, που εξειδικεύεται στην προετοιμασία αθλητών κολύμβησης για αγώνες.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΣΟΦΙΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ – Προπονήτρια.

Η Σοφία Σαμαρτζή είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Κολύμβηση. Έχει πολυετή καριέρα ως προπονήτρια σε ομάδες όπως τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, ο Κολυμβητικός Όμιλος Κομοτηνής, αλλά και ο Ν.Ο.Κ.Α. στην Άνδρο, ενώ έχει διατελέσει κριτής κολύμβησης και ανοιχτής θαλάσσης στους Special Olympics.

Η συνεργασία της με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1538ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – Προπονήτρια.

Η Αθανασοπούλου Ιωάννα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην κολύμβηση. Αποφοίτησε το 2009 με άριστα. Παράλληλα με την σχολή  ξεκίνησε την προπονητική της πορεία στην ομάδα  Ο.Φ. Θεσσαλονίκης όπου από εκεί άρχισε  και η αγάπη της για την ενασχόληση με τον μαγικό κόσμο της εκμάθησης. Στην συνέχεια εργάστηκε στο κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων όπου απόκτησε πολλές εμπειρίες καθώς ασχολήθηκε με όλες σχεδόν τις ηλικίες από baby μέχρι ενήλικες.  Από τον Νοέμβριο του 2011 είναι μέλος του Α.Σ.Κ Ντερή. Το μότο που πιστεύει ακράδαντα είναι πως η προσπάθεια μετράει!

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

DSC_1532ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΤΣΑΣ – Προπονητής.

Δημήτρης Βουτσάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητες Κολύμβηση και Ειδική Φυσική Αγωγή και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2013 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

BOUGIOKOS GREYΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ – Προπονητής.

Ο Βασίλης Μπουγιούκος είναι προπονητής κολύμβησης και ξεκίνησε τη καριέρα του στον σύλλογο του Πανελληνίου ως προπονητής κολύμβησης το 2004 ενώ από το 2010 είναι μέλος του Α.Σ.Κ. Ντερή.  Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής Θεσσαλίας με ειδικότητα στην κολύμβηση και την αναψυχή κλειστών χώρων. Θεωρεί πως η εμπειρία που αποκτά κανείς δουλεύοντας με τα παιδιά είναι ξεχωριστή καθότι σου δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να διδάξεις αλλά και να διδαχθείς από αυτά.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ – Προπονητής.

Ο Ιωάννης Συρμπόπουλος είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με ειδικότητα στο «Μάνατζμεντ Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων». Την τελευταία δεκαετία έχει εργασθεί ως υπεύθυνος προπονητής επίλεκτων αθλητών κολύμβησης στον Ηλυσιακό Α.Ο. Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε το 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΑΛΥΨΩ – Προπονήτρια.

Η Καλυψώ Οικονομίδου ήταν μαθήτρια του Pierce και ενεργή αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Συλλόγου μας από το 2013 με σημαντικές διακρίσεις. Είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην κολύμβηση. Η συνεργασία της με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε το 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: [email protected]

 

 

 


Deree Volleyball Academy

ΚΟΣΜΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ – Συντονιστής και Επικεφαλής Προπονητής.

Ο Κοσμάς Φράγκος είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση. Έχει εργαστεί ως προπονητής στον Α.Σ. Περιστερίου και στην Άμιλλα Καματερού, αλλά και ως γυμναστής σε camps ιδιωτικών δημοτικών σχολείων.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ – Προπονητής.

Ο Σπύρος Τσέρτος είναι Πτυχιούχος Φυσ. Αγωγής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση. Έχει εργαστεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολεία, αλλά και ως προπονητής στην Αθλητική Ένωση Αγ. Παρασκευής, στον Όμιλο Φιλάθλων Γέρακα και στον Παναθηναϊκό.

Η συνεργασία του με τον Α.Σ.Κ. Ντερή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

 

 


Deree Sports Academy – Μοντέλο Aθλητικής Aνάπτυξης και Aπόδοσης Deree

ΛΙΩΣΗΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήρης Λιώσης είναι κάτοχος Bachelor of Science in Business Administration του Deree-The American College of Greece και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Masters of Science in Sports and Leisure Management του Loughborough University και Masters of Science in Applied Sports and Exercise Sciences του Staffordshire University. Είναι πιστοποιημένος ως ειδικός δύναμης και φυσικής κατάστασης (CSCS) από τον Εθνικό Οργανισμό Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (NSCA) και κατέχει τον τιμητικό τίτλο του εγγεγραμμένου ειδικού δύναμης και φυσικής κατάστασης με διάκριση (RSCC*D) από τον ίδιο οργανισμό.

Εργάζεται στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος από το 2010.

Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected]

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club