Πρόγραμμα Προπονήσεων και Έντυπα

Οι εγγραφές σε όλα τα προγράμματα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 

  1. Δείτε το Πρόγραμμα της Deree Sports Academy του 2022-23  ΕΔΩ
  2. Δείτε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής  ΕΔΩ
  3. Δείτε τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΔΩ
  4. Δείτε το Έντυπο Διακοπής Συμμετοχής ΕΔΩ

Τρόποι Πληρωμής

  1. On-line
  2. Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία πριν προχωρήσετε στην υποβολή της αίτησης εγγραφής, των δικαιολογητικών και την πληρωμή,  ώστε να έχει διασφαλισθεί η ύπαρξη διαθέσιμης θέσης.

Η συμμετοχή στα δοκιμαστικά δεν εξασφαλίζει και την κράτηση θέσης.

Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις είναι απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατης (εντός 3μήνου) ιατρικής βεβαίωσης που να αναφέρει ότι: “Ο/Η …. είναι υγιής και μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς”. Για την κολύμβηση: “Ο/Η …  είναι υγιής και μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς και δεν πάσχει από δερματολογικό νόσημα”. Για παιδιά έως 14 ετών βεβαιώνει ο παιδίατρος, για μεγαλύτερα καρδιολόγος, παθολόγος, γενικός ιατρός, ή ιατρός που έχει πιστοποιηθεί με βάση τα σχετικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Η συμμετοχή σε όλες τις προπονήσεις, αγώνες και εκδηλώσεις γίνεται μόνο με ρούχα του συλλόγου.  Δείτε την ενότητα Sports Kit σχετικά.

 

Deree Swim Academy

Η Deree Swim Academy λειτουργεί από το 2011 στο Ολυμπιακών διαστάσεων (50 Χ 20μ.) κολυμβητήριο του Κολλεγίου, με συμμετοχή και διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις της Κ.Ο.Ε.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας, δυνατότητας πλεύσης και διαθεσιμότητας.

Για την κάρτα υγείας αθλητή πατήστε ΕΔΩ

 

Deree Tennis Academy

Η Deree Tennis Academy λειτουργεί από το 2011 στα γήπεδα Τένις του Κολλεγίου, με συμμετοχή και διακρίσεις σε τουρνουά και πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Α.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

Για την κάρτα υγείας αθλητή πατήστε ΕΔΩ

 

Deree Basketball Academy

Η Deree Basketball Academy λειτουργεί από το 2013 στα κλειστά γήπεδα του Kολλεγίου, με συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών έως και Εφήβων της Ε.Σ.Κ.Α.

Απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

Για την κάρτα υγείας αθλητή πατήστε ΕΔΩ

 

Deree Volleyball Academy

Η Deree Volleyball Academy λειτουργεί από το 2012 στα κλειστά γήπεδα του κολλεγίου, με συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στις διοργανώσεις έως και Νεανίδων της Ε.Σ.Π.Α.Α.

Απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο επίπεδο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

Για την κάρτα υγείας αθλήτριας πατήστε ΕΔΩ

 

Deree Soccer Academy

Η Deree Soccer Academy λειτουργεί από το 2014 και οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο του κολλεγίου που διαθέτει συνθετικό οικολογικό χλοοτάπητα. Οι ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών (έως και Εφήβων) συμμετέχουν σε ανεξάρτητα πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις.

Απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 5-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

Για την κάρτα υγείας αθλητή πατήστε ΕΔΩ

 

Deree Track & Field Academy

Η Deree Track & Field λειτουργεί από το 2014 και οι προπονήσεις γίνονται στο στάδιο του Κολλεγίου που διαθέτει έξι (6) διαδρομές με ελαστικό τάπητα, ενώ οι νεαροί αθλητές και αθλήτριές μας συμμετέχουν με επιτυχία και διακρίσεις σε ημερίδες και πρωταθλήματα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

Για την κάρτα υγείας αθλητή πατήστε ΕΔΩ

 

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club