Πρόγραμμα Προπονήσεων και Έντυπα

Οι εγγραφές σε όλα τα προγράμματα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 

 1. Δείτε το Πρόγραμμα της Deree Sports Academy του 2023-24  ΕΔΩ
 2. Δείτε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής  ΕΔΩ
 3. Δείτε τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΔΩ
 4. Δείτε τις απαραίτητες Ιατρικές βεβαιώσεις και Δικαιολογητικά κατά άθλημα ΕΔΩ
 5. Για τη Φόρμα Διακοπής Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ
 • Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις είναι απαραίτητη η προσκόμιση της πρόσφατης (εντός 3μήνου) ιατρικής βεβαίωσης.
 • Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία πριν προχωρήσετε στην υποβολή της αίτησης εγγραφής, των δικαιολογητικών και την πληρωμή,  ώστε να έχει διασφαλισθεί η ύπαρξη διαθέσιμης θέσης.
 • Η συμμετοχή στα δοκιμαστικά δεν εξασφαλίζει και την κράτηση θέσης.
 • Η συμμετοχή σε όλες τις προπονήσεις, αγώνες και εκδηλώσεις γίνεται μόνο με ρούχα του συλλόγου.  Δείτε την ενότητα Sports Kit σχετικά.

 


Τρόποι Πληρωμής

 1. On-line
 2. Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

 


 

Deree Swim Academy

Η Deree Swim Academy λειτουργεί από το 2011 στο Ολυμπιακών διαστάσεων (50 Χ 20μ.) κολυμβητήριο του Κολλεγίου, με συμμετοχή και διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις της Κ.Ο.Ε.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας, δυνατότητας πλεύσης και διαθεσιμότητας.

 

Deree Tennis Academy

Η Deree Tennis Academy λειτουργεί από το 2011 στα γήπεδα Τένις του Κολλεγίου, με συμμετοχή και διακρίσεις σε τουρνουά και πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Α.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

 

Deree Basketball Academy

Η Deree Basketball Academy λειτουργεί από το 2013 στα κλειστά γήπεδα του Kολλεγίου, με συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών έως και Εφήβων της Ε.Σ.Κ.Α.

Απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

 

Deree Volleyball Academy

Η Deree Volleyball Academy λειτουργεί από το 2012 στα κλειστά γήπεδα του κολλεγίου, με συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στις διοργανώσεις έως και Νεανίδων της Ε.Σ.Π.Α.Α.

Απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο επίπεδο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

 

Deree Soccer Academy

Η Deree Soccer Academy λειτουργεί από το 2014 και οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο του κολλεγίου που διαθέτει συνθετικό οικολογικό χλοοτάπητα. Οι ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών (έως και Εφήβων) συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α. και σε ανεξάρτητα πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις.

Απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 5-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

 

Deree Track & Field Academy

Η Deree Track & Field λειτουργεί από το 2014 και οι προπονήσεις γίνονται στο στάδιο του Κολλεγίου που διαθέτει έξι (6) διαδρομές με ελαστικό τάπητα, ενώ οι νεαροί αθλητές και αθλήτριές μας συμμετέχουν με επιτυχία και διακρίσεις σε ημερίδες και πρωταθλήματα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, από το αρχάριο μέχρι και το αγωνιστικό επίπεδο. Προ-απαιτείται δοκιμαστικό για την ένταξη σε τμήμα βάσει εμπειρίας και επιπέδου.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club