Νέα

Η Deree Basketball Academy προκρίθηκε στα play-offs του “Jr.NBA”!

Μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από αθλητικές διοργανώσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, ξεκίνησε και πάλι το «Jr. NBA» στο οποίο η Deree Basketball Academy συμμετέχει σαν «Utah Jazz».

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Γλυκών Νερών που συμμετέχει με την ονομασία μιας άλλης ομάδας του NBA τους «Portland Trailblazers».

Ο αγώνας έληξε 43-66 υπέρ της Deree Basketball Academy και με την νίκη αυτή η ομάδα μας προκρίθηκε στα play-offs της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

 

Πανελλήνια ρεκόρ για την Deree Swim Academy!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η κολυμβητική χρονιά για την αγωνιστική ομάδα της Deree Swim Academy!

Στην «1η Ημερίδα Επιδόσεων» 25άρας πισίνας που διεξήχθη 16-17 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, η Αντωνία Ρακοπούλου κατέρριψε 2 πανελλήνια ρεκόρ.
Με επίδοση 17:07.97, το πανελλήνιο ρεκόρ όλων των κατηγοριών (Γυναικών–Νεανίδων–Κορασιδών–Παγκορασιδών Α’ και Β’) στα 1500μ ελεύθερο και κατάφερε να γίνει η γρηγορότερη Ελληνίδα κολυμβήτρια όλων των εποχών στη συγκεκριμένη απόσταση!

Παράλληλα, με επίδοση 9:02.38 πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Παγκορασίδων Β’ στα 800μ ελεύθερο.

Η παρουσία όλων των κολυμβητών και κολυμβητριών μας κρίνεται άκρως επιτυχημένη με πολύ αξιόλογες επιδόσεις και νέα ατομικά ρεκόρ.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης είναι στις 23-24 Οκτωβρίου, στους πρώτους αγώνες επιδόσεων χειμερινής περιόδου 50άρας πισίνας, που θα λάβουν μέρος κυρίως μικρότεροι ηλικιακά κολυμβητές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

 

Επιτυχίες για την Deree Tennis Academy στο Πανελλαδικό Tουρνουά Ε1 στη Λάρισα!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της Deree Tennis Academy στο Πανελλαδικό Tουρνουά Ε1 που διεξήχθη στη Λάρισα 7-13 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Σακκάς (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία), κατέκτησε την 3η θέση στο μονό και την 2η θέση στο διπλό με συμπαίκτη τον Ανδρέα Μεσσή στην κατηγορία U14.
Στην ίδια κατηγορία πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και ο Πάρις Πασσάς, o οποίος ξεκίνησε από τα προκριματικά και έφτασε μέχρι τους 16 της διοργάνωσης πετυχαίνοντας 3 διαδοχικές νίκες.

Ο Δημήτρης Γούτας στην κατηγορία U18, έφτασε μέχρι τα προ-ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η Ντιάννα Σβιντσίτσκα πραγματοποίησε 2 νίκες στα προκριματικά και έφτασε μέχρι τις 32 του κυρίως ταμπλό στην κατηγορία U12.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!

 

3η θέση στην κατηγορία U12 του Ε3 τουρνουά για την DTA!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποιήσαν οι αθλητές της Deree Tennis Academy στο Τουρνουά E3 που διεξήχθη στην Ραφήνα 1-4 Οκτωβρίου.

Η Ντιάνα Σβιντσίτσκα κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία U12, ενώ ο Βαγγέλης Τριανταφυλλάκης, η Μαρίλυ Ηλιοπούλου και η Ιζαμπέλλα Ντεμίκο έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά στις κατηγορίες U12 και U16 αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!

 

Η Deree Swim Academy στις Προεθνικές Ομάδες Κολύμβησης!

Η εκπληκτική περσινή κολυμβητική χρονιά για τους αθλητές της Deree Swim Academy πιστοποιήθηκε με την συγκρότηση των προ-εθνικών ομἀδων κολύμβησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, στις οποίες εντάσσονται 13 συνολικά αθλητές του Συλλόγου μας!

Αναλυτικότερα:

ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α΄ ΑΝΤΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ :

 1. ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Β’ ΑΝΤΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ :

 1. ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑ

ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α’ ΝΕΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ :

 1. ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 2. ΜΠΟΥΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 3. ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
 4. ΖΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΡΕΤΗ
 5. ΡΩΤΑ ΣΤΕΛΛΑ
 6. ΠΑΖΑΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Β’ ΝΕΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ :

 1. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ
 2. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
 3. ΖΑΡΜΠΟΥΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
 4. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΙΡΙΣ
 5. ΚΑΚΑΜΠΟΥΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 6. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΥΔΙΑ

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Δεύτερη θέση για την Deree Tennis Academy στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe U14!

Δεύτερη θέση για την Deree Tennis Academy στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe U14!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποιήσαν οι αθλητές της Deree Tennis Academy στο Διεθνές Τουρνουά της Tennis Europe, που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης 27 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Σακκάς κατέκτησε την 2η θέση στο διπλό με συμπαίκτη τον Νικόλαο Μακρή, ενώ στο μονό έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου!

Η Deree Tennis Academy σε διεθνή τουρνουά!

Η Deree Tennis Academy σε διεθνή τουρνουά!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Γιάννης Σακκάς, αθλητής της Deree Tennis Academy, στο τουρνουά «Tennis Europe U14» που διεξήχθη στα Σκόπια 20-25 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιάννης κατέκτησε την 2η θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Αντρέα Μεσσή, φτάνοντας μέχρι τους δεκάξι της διοργάνωσης στο μονό.

Ωστόσο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Deree Tennis Academy συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα για πέντε αθλητές, με την συμμετοχή τους σε διεθνή τουρνουά.
Συγκεκριμένα, η Μαριλύ Ηλιοπούλου, ο Γιώργος Τζιτζιμίκας και ο Γιάννης Σακκάς βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης συνοδεία του προπονητή της αγωνιστικής μας ομάδας, Γιώργου Καραγιάννη, για το Διεθνές Τουρνουά της «Tennis Europe U14» που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης, 26 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου, ενώ η Ιζαμπέλλα Ντεμίκο και ο Δημήτρης Γούτας θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων της ITF που θα διεξαχθεί στη Ρόδο 27 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στα τουρνουά που ακολουθούν!

 

Πολύ καλή εμφάνιση για την DTA σε Ε2 τουρνουά!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της Deree Tennis Academy στα Πανελλαδικά Tουρνουά Ε2 που διεξήχθησαν 17-20 Σεπτεμβρίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η Μαρίλυ Ηλιοπούλου κατέκτησε την 3η θέση στο μονό και την 2η θέση στο διπλό, στο Ε2 που διεξήχθη στον «Α.Σ. Αθλοπαιδεία Νάξου», με συμπαίκτρια την Αναστασία Μπαμπαρούτση.

Επίσης, αυτή την εβδομάδα δύο αθλητές μας αγωνίζονται σε διεθνή τουρνουά. Ο Δημήτρης Γούτας, στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων U18 της ITF το οποίο διεξάγεται στην Μυτιλήνη και ο Γιάννης Σακκάς στο Τουρνουά της Tennis Europe στην κατηγορία U14 στα Σκόπια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στα τουρνουά που ακολουθούν!

 

 

 

Δύο αθλητές της Deree Soccer Academy θα αγωνίζονται στην Super League!

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Deree Soccer Academy, το βήμα που πραγματοποίησαν δύο αθλητές και εντάχθηκαν στις ηλικιακές ομάδες U16 και U19 της Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, όπου θα αγωνίζονται πλέον στην Super League.

Ο λόγος για τους Βασίλη Ξένο και Βασίλη Μαρτζάκλη, αθλητές με ήθος σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο, οι οποίοι με υπομονή και εργατικότητα, κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο βήμα στην αθλητική τους καριέρα.

Ιδιαίτερα περήφανοι είναι και οι υπεύθυνοι προπονητές της Deree Soccer Academy, Παναγιώτης Καγκαράκης και Κων/νος Σιώκος, που είδαν το προπονητικό τους πλάνο να φέρνει αξιοσημείωτα αποτελέσματα, καθώς από το 2014 που ξεκίνησε να λειτουργεί η ακαδημία, 5 αθλητές της αγωνίζονται σε ΠΑΕ.

Ευχαριστούμε τις οικογένειες των αθλητών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα!

Πρώτος φιλικός αγώνας για την Deree Basketball Αcademy!

Πρώτος φιλικός αγώνας για την Deree Basketball Αcademy!

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η εφηβική ομάδα της Deree Basketball Αcademy έδωσε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου τον πρώτο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ. Ίωνα Βόλου, η οποία ταξίδεψε στην Αθήνα αποκλειστικά για αυτό παιχνίδι.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, παρουσία γονέων και φίλων όλων των αθλητών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η οποία έληξε με σκορ 69-51 υπέρ της Deree Basketball Αcademy, η αντίπαλη ομάδα χάρισε τιμής ένεκεν στην εφηβική μας ομάδα μια αναμνηστική πλακέτα για την ιδιαίτερη φιλοξενία και συνεργασία.

Τους ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή αθλητική και αγωνιστική χρονιά με ασφάλεια!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club