Νέα

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Θοδωρή Μητσάκο στα Σκόπια!

Νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία τένις, Θοδωρής Μητσάκος, στο τουρνουά “ITF Juniors U18 κατηγορίας 4” που διεξήχθη στα Σκόπια 3-9 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής με συμπαίκτη τον Ούγγρο Attila Boros κατέκτησαν τον τίτλο στα διπλά, αφού επικράτησαν σχετικά εύκολα με 6-3, 6-3 επί των Σέρβων αντιπάλων τους, Zoran Ludoski και Aleksa Pisaric.

Η καινούργια αυτή επιτυχία φέρνει τον αθλητή μας στις πρώτες 400 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή και στους προπονητές του!

 

Deree Sports Academy – Επαναλειτουργία από Δευτέρα 17 Μαΐου.

Deree Sports Academy – Επαναλειτουργία από Δευτέρα 17 Μαΐου.

DEREE SPORTS ACADEMY – ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΪΟΥ.

Μετά την ανακοίνωση επαναλειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τις αθλητικές ακαδημίες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 τα προγράμματα της Deree Sports Academy επαναλειτουργούν κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει το αντίστοιχο Φ.Ε.Κ. και περιγράφονται παρακάτω:

 

Α) Για όλες τις προπονήσεις ηλικιακών κατηγοριών (13-18 ετών) σε όλα τα αθλήματα, θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self-test, ενώ αναλόγως τη διαβάθμιση για το «επίπεδο επικινδυνότητας» του εκάστοτε αθλήματος θα απαιτείται η διενέργεια και rapid test ως εξής:

 • μία φορά ανά τρεις εβδομάδες για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «χαμηλού-μεσαίου» (Deree Swim Academy),
 • μία φορά ανά δύο εβδομάδες για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «μεσαίου» και «υψηλού» (Deree Soccer Academy, Deree Basketball Academy, Deree Volleyball Academy).
 • Για την Deree Tennis Academy και την Deree Track & Field Academy που είναι «χαμηλής» επικινδυνότητας αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

Τα παραπάνω θα αναπροσαρμόζονται όπως ανακοινώνονται.

Όπου και όταν απαιτείται η διενέργεια rapidtest, θα γίνεται σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται από τον υπεύθυνο προπονητή.

 

Β) Σε ότι αφορά στη λειτουργία των Ακαδημιών (ηλικίες 6-12 ετών), πέραν των άλλων Οδηγιών, για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες από την ΓΓΑ (https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports), θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

Η προσκόμιση και επίδειξη του αρνητικού τεστ θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά στην κεντρική πύλη και στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης και είναι απαραίτητα για την είσοδό σας. 

Καθώς υπάρχει περιορισμός στη μέγιστη χωρητικότητα κατά αθλητική εγκατάσταση, η κράτηση της θέσης γίνεται μόνο με την αποστολή του αποδεικτικού της τραπεζικής κατάθεσης για την προεξόφληση της αντίστοιχης περιόδου και τυχόν άλλων οικονομικών εκκρεμοτήτων. 

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα με τα τμήματα όπως θα ισχύσουν καθώς και το αντίστοιχο κόστος. (https://www.dcac.gr/wp-content/uploads/2021/05/DSA-MAY-JUNE-20211-website.pdf)

Σε περίπτωση μη διαθέσιμων θέσεων η πληρωμή θα επιστρέφεται στο λογαριασμό σας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ:

 • ΕΤΕ: GR49 0110 1800 0000 1800 0110 454
 • ALPHA BANK: GR34 0140 4290 4290 0200 2003 006Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, καθώς και το άθλημά του.

  Αντίγραφο της απόδειξης της τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να σταλεί με email στο dcac@acg.edu.

  Παρακαλούμε λάβετε υπόψη επίσης ότι:

 • Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτά.
 • Η ακριβής καταγραφή και η υπογραφή στη «Λίστα Εισερχομένων-Εξερχομένων» είναι υποχρεωτική.
 • Δεν επιτρέπεται η παραμονή γονέων/συνοδών εντός και πέριξ των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Όλα τα παραπάνω είναι σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις οδηγίες της Πολιτείας και παρακαλούμε για την αυστηρή τήρησή τους χωρίς καμία παρέκκλιση.

Καθώς τα μέτρα ανανεώνονται συνεχώς, αντίστοιχα θα γίνονται και οι αναγκαίες προσαρμογές.

Καλή επάνοδο!

Η Ιωάννα Γεωργοπούλου στο University of Chicago με αθλητική υποτροφία!

Θερμά συγχαρητήρια στην κολυμβήτριά μας Ιωάννα Γεωργοπούλου που έγινε δεκτή με αθλητική υποτροφία στο University of Chicago των Η.Π.Α., ένα πανεπιστήμιο που φημίζεται για το εξαιρετικό του ακαδημαϊκό και αθλητικό πρόγραμμα!

Η Ιωάννα που είναι μαζί μας από την Α’ Γυμνασίου με αθλητική υποτροφία στο Pierce College από όπου αποφοιτά φέτος, κατάφερε με τη σκληρή της προσπάθεια σε ακαδημαϊκό και αθλητικό επίπεδο και το άριστο του χαρακτήρα της να διακρίνεται συνεχώς επί μια εξαετία κερδίζοντας πλήθος διακρίσεων, με αποτέλεσμα και την προσφορά της αθλητικής υποτροφίας από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. την οποία και έκανε αποδεκτή!

Στόχος του προγράμματός μας ήταν και είναι παιδιά με χαρακτήρα, ακαδημαϊκή και αθλητική επίδοση να λάβουν τα εφόδια που θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους και σε ότι αποφασίσουν να κάνουν και με χαρά θα μαθαίνουμε πάντα νέα της Ιωάννας!

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι κυρίως στην Ιωάννα και στην οικογένειά της, αλλά και στους προπονητές της, τους συναθλητές της, τους καθηγητές της και τις συμβούλους σπουδών στο Pierce!

Καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες Ιωάννα!

Ανακοίνωση επαναλειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων για τα ACG Fitness μέλη (Full και Pool specific).

Μετά την ανακοίνωση επαναλειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τους αθλούμενους πολίτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν:

 • το Κολυμβητήριο,
 • ο Στίβος,
 • τα γήπεδα Τένις.

Για το Fitness Center (και τα ομαδικά προγράμματα) είμαστε σε αναμονή νεότερης ενημέρωσης.

Οι αθλούμενοι πολίτες θα πρέπει να προσκομίζουν στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα test COVID-19 (self test, ή rapid test, ή PCR ) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που πιστοποιεί ότι έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός τουλάχιστον 14 ημέρες πριν.

Η αποστολή του αρνητικού τεστ ή του πιστοποιητικού εμβολιασμού θα πρέπει να γίνεται στο email: dcac@acg.edu και η επίδειξή του κάθε φορά στην κεντρική πύλη και στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης.

Τα παραπάνω είναι απαραίτητο για την είσοδό σας.

Στα μέλη θα χορηγηθεί νέα κάρτα με παράταση της συνδρομής τους για 6,5 μήνες.

Καθώς υπάρχει περιορισμός στη μέγιστη χωρητικότητα κατά αθλητική εγκατάσταση, όταν αυτή καλυφθεί και υπάρχουν μέλη σε αναμονή, ο μέγιστος χρόνος παραμονής ορίζεται στα 60’.

Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αυτά.

Η «Children’s Day» τις Κυριακές για τα Full members δεν θα ισχύει προς το παρόν.

Η ακριβής καταγραφή και η υπογραφή στη «Λίστα Εισερχομένων-Εξερχομένων» είναι υποχρεωτική.

Το ωράριο λειτουργίας είναι το σύνηθες (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-17:00. Το κολυμβητήριο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 13:30-15:00 είναι κλειστό).

Όλα τα παραπάνω είναι σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις οδηγίες της Πολιτείας και παρακαλούμε για την αυστηρή τήρησή τους χωρίς καμία παρέκκλιση.

Καθώς τα μέτρα ανανεώνονται συνεχώς, αντίστοιχα θα γίνονται και οι αναγκαίες προσαρμογές.

Ευχαριστούμε και καλή επάνοδο!

Ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων.

Ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με την επαναλειτουργία αθλητικών χώρων και προγραμμάτων, θα περιμένουμε την δημοσίευση της Κ.Υ.Α. και της εξειδίκευσης των μέτρων (αναμένονται Δευτέρα ή Τρίτη) και στη συνέχεια θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της εβδομάδας σχετικά με την ημερομηνία και τον τρόπο που αυτό θα γίνει.

Ακύρωση Summer Camp 2021.

Αγαπητά μας παιδιά,
Αγαπητοί γονείς,

Παρότι περιμέναμε με ανυπομονησία το Summer Camp 2021 και εργασθήκαμε πολύ προς αυτή την κατεύθυνση, δυστυχώς θα πρέπει να το ακυρώσουμε.

Σε αυτή την δύσκολη απόφαση οδηγηθήκαμε καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την Πολιτεία το αν θα επιτραπούν – και αν ναι, με τι όρους θα λειτουργήσουν – ενώ και τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι τέτοια που καθιστούν εξαιρετικά επισφαλή την λειτουργία ενός ασφαλούς και διασκεδαστικού Summer Camp, κάτι που είναι πάντα η επιδίωξή μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας στο Summer Camp και ελπίζουμε – ξεπερνώντας πια αυτή την δύσκολη κατάσταση – να ξαναβρεθούμε το καλοκαίρι του 2022 στο Summer Camp που τόσο μας έλειψε!

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά!

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Θοδωρής Μητσάκος!

Άλλη μια εκπληκτική εβδομάδα στην Κύπρο είχε ο αθλητής μας Θοδωρής Μητσάκος (και μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία), με τη συμμετοχή του στο τουρνουά “ITF Juniors U18 Kατηγορίας 4” που διεξήχθη στη Λάρνακα της Κύπρου από 19 μέχρι 24 Απριλίου.
Ο Θοδωρής κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό στα μονά και στον τελικό στα διπλά με συμπαίκτη στον Φ. Αστρεινίδη.

Μετά από το συγκεκριμένο τουρνουά σημείωσε καινούργια μεγάλη άνοδο περίπου 100 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18 ετών και βρίσκεται τώρα στο πρώτους 420 αθλητές παγκοσμίως.

Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική του δραστηριότητα, έπεται συνέχεια με την συμμετοχή του στο τουρνουά κατηγορίας 4, “ITF Juniors U18” που θα ξεκινήσει στα Σκόπια την Δευτέρα 3 Μαΐου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους αθλητές τένις στην Κύπρο!

Εξαιρετική πορεία πραγματοποίησαν οι αθλητές τένις του Συλλόγου μας Μαριλύ Ηλιοπούλου και Γιάννης Σακκάς (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία), στο Ευρωπαϊκό τουρνουά της Tennis Europe ΤΕ U14 που διεξήχθη 19-24 Απριλίου στη Λευκωσία της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σακκάς έφτασε μέχρι τον προ-ημιτελικό στα μονά και μέχρι τους 8 στα διπλά, ενώ η Μαριλύ Ηλιόπουλου, με την πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό τουρνουά κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό και σταματώντας στο πρώτο γύρο αποκομίζοντας πολύ χρήσιμες εμπειρίες!

Συγχαρητήρια και στους δύο!

 

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα αυτήν την εβδομάδα για τους αθλητές της Deree Tennis Academy στην Κύπρο!

Η Μαρίλυ Ηλιόπουλου και ο Γιάννης Σακκάς (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία), αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό τουρνουά της Tennis Europe ΤΕ κάτω των 14 που διεξάγεται στη Λευκωσία από 17-24 Απριλίου, ενώ ο Θοδωρής Μητσάκος (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία) αγωνίζεται στο διεθνές τουρνουά της ITF κάτω των 18 που διεξάγεται στη Λάρνακα.

Όλοι οι αθλητές μας συνοδεύονται από τον προπονητή της ακαδημίας μας Γιώργο Καραγιάννη.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club