Αποτελέσματα της Deree Soccer Academy από το “Soccer Link 2024 Easter Cup” στην Ερέτρια!

Για ακόμα μία χρονιά, η Deree Soccer Academy συμμετείχε με τα τμήματα Κ11-1, Κ13-1, Κ15-1 και Κ15-2, στο Πανελλήνιο Τουρνουά “Soccer Link 2024 Easter Cup”, που πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια, στις 29 Απριλίου – 1 Μαΐου, με 3 από τα 4 τμήματα να φτάνουν στον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, το τμήμα Κ11-1 ενώ έπαιξε μαχητικά, ηττήθηκε στον τελικό με σκορ 3-2. Το ίδιο συνέβη και με το τμήμα Κ13-1, το οποίο ηττήθηκε με 3-0. Το Κ15-1, αν και επέδειξε τη δυναμική του καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που είχε και έτσι ο αγώνας έληξε με σκορ 0-0. Στην διαδικασία των πέναλτι, η αντίπαλη ομάδα στάθηκε πιο τυχερή και με σκορ 4-2, κέρδισε το παιχνίδι. Τέλος, το τμήμα Κ15-2 δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Παρόλα τα αποτελέσματα , ο στόχος της συμμετοχής στο τουρνουά, ήταν οι αθλητές μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποκομίσουν πλούσια αγωνιστική εμπειρία, κάτι που συνέβη επιτυχώς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος, καθώς και τον επικεφαλής προπονητή της Deree Soccer Academy, κ. Καγκαράκη Παναγιώτη, και τους προπονητές κ. Σιώκο Κωνσταντίνο και κ. Φατούρο Θοδωρή, για όλη την αγωνιστική εικόνα για την άρτια συμπεριφορά της αποστολής, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Ραντεβού του χρόνου!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club