Σημαντικές νίκες για τον Θοδωρή Μητσάκο στα διεθνή τουρνουά ITF Juniors U18!

Δύο πολύ καλές αγωνιστικές εβδομάδες (από 29 Μαρτίου μέχρι 10 Απριλίου) πραγματοποίησε ο αθλητής τένις του Συλλόγου μας και μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία Θοδωρής Μητσάκος σε δύο διεθνή τουρνουά (“ITF Juniors U18 κατηγορίας 5” και “ITF Juniors U18 κατηγορίας 4”) που πραγματοποιήθηκαν στο Κάϊρο της Αιγύπτου.

Λόγω των περιορισμένων τουρνουά που γίνον ται ανά τον κόσμο λόγω της πανδημίας, είναι όλα υψηλής δυναμικότητας και αυτό αποδεικνύεται από τις πολύ σημαντικές νίκες που πραγματοποίησε ο Θοδωρής, ανεβαίνοντας έτσι περίπου 100 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Συγκεκριμένα, έφτασε στον προημιτελικό και στα δύο τουρνουά, αποκλείοντας στην πορεία του-εκτός των άλλων-το νούμερο 190 της παγκόσμιας κατάταξης κάτω των 18 ετών (Youssef Sadek από την Αίγυπτο) και το νούμερο 211 (Ye Hongyu από την Κίνα).

Εξίσου εξαιρετική πορεία είχε και στα διπλά, όπου με συμπαίκτη τον Nicola Zekic κατάφεραν να φτάσουν έως τον ημιτελικό του πρώτου τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 17χρονος Θοδωρής, ως αθλητής του Συλλόγου μας τα τελευταία 5 χρόνια, έχει στεφθεί 5 φορές Πανελληνιονίκης.

Του ευχόμαστε συγχαρητήρια και να έχει πάντα επιτυχίες!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club