Είμαστε πια πρωταθλητές!

Είμαστε πια πρωταθλητές!

Ο Α.Σ.Κ. Ντερή είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021 ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (Παίδων – Παμπαίδων Α’-Β’ – Κορασίδων – Παγκορασίδων Α’-Β’)!

Αυτή η τεράστια επιτυχία έρχεται ακριβώς δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της ακαδημίας κολύμβησης και είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων των αθλητών και προπονητών που πέρασαν από τον σύλλογο αυτή τη δεκαετία.

Οι βάσεις είχαν τεθεί από τον Δημήτρη Σπυριδάκη στην έναρξη της ακαδημίας το 2011, συνεχίσθηκαν με την τεράστια προσφορά του Γιώργου Βάλλα επί μια επταετία από το 2013 έως το 2020 και στη συνέχεια με τον Δημήτρη Παπαχαριζάνου που βρίσκεται μαζί μας από το 2013 και οδηγεί πια την ομάδα μας από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως πρώτος προπονητής με τη συνεργασία της Σοφίας Μανταλούφα, των προπονητών μας Ιωάννας Αθανασοπούλου, Βασίλη Μπουγιούκου, Δημήτρη Βουτσά, Λευκοθέας Σπανού και των γυμναστών μας Δημήτρη Λιόσση και Ανδρομάχης Κατσαφάδου.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός κολυμβητριών και κολυμβητών της ομάδας είναι και μαθήτριες/μαθητές του Pierce – πολλοί με αθλητική υποτροφία – οι οποίοι και συνδυάζουν άριστα τις σπουδές τους με τον αθλητισμό!

Ο Α.Σ.Κ. Ντερή συνεχίζει πάνω στις αρχές που έχει από την πρώτη στιγμή, της δημιουργίας καλών χαρακτήρων, μαθητών και αθλητών!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και πάντα υγεία και επιτυχίες!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club