Επιτυχίες για τη Deree Swim Academy στα “Multination Swimming Meets” με την Εθνική ομάδα!

Σπουδαίες διακρίσεις και 5 συνολικά μετάλλια κατέκτησαν οι κολυμβήτριες της Deree Swim Academy στο “Multination Youth Swimming Meet”, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου στην Λεμεσό της Κύπρου.

Της πρώτη της εμπειρία σε αγώνες της Εθνικής ομάδας είχε η Αντωνία Ρακοπούλου, η οποία κατέκτησε δύο μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα που συμμετείχε, κατακτώντας την 2η θέση στα 800μ και την 3η θέση στα 400μ ελεύθερο, ενώ μαζί με την Αναστασία Μπούτου, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4×200 Ελεύθερο και βρέθηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου! Επιπλέον, η Αναστασία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4×100 Ελεύθερο, ενώ συμμετείχε και στα 100μ Πεταλούδα κατακτώντας την 4η θέση.

Αντίστοιχα, στο “Μultination Junior Swimming Meet” που πραγματοποιήθηκε στο Κράνι της Σλοβενίας, ο Δημήτρης Τσαλιαγκός συμμετείχε στα 50, 100 και 200μ Πρόσθιο, καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μικτή ομαδική. Mε τις επιδόσεις του oΔημήτρης έδειξε ότι η προετοιμασία του είναι στο σωστό δρόμο για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Εφήβων-Νεανίδων, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο του στόχο για το καλοκαίρι.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club