Με μεγάλη επιτυχία και επίσημο προσκεκλημένο τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα έγινε η κοπή της πίτας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου!

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την παρουσία 1.800 νεαρών αθλητριών και αθλητών του συλλόγου, των οικογενειών τους και φίλων έγινε στο κατάμεστο κλειστό του Deree το Σάββατο 28 Ιανουαρίου η Κοπή της Πίτας του 2023 του Α.Σ.Κ. Ντερή.

Στην εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Dr. Horner και η Διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή, βραβεύθηκαν οι αθλήτριες και αθλητές μας από όλα τα αθλήματα που διατηρεί ο σύλλογος – Κολύμβηση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο και Κλασικός Αθλητισμός – για τις διακρίσεις τους την προηγούμενη χρονιά.

Την κοπή της πίτας τίμησε επίσης με την παρουσία του και βραβεύθηκε για την μεγάλη του προσφορά και την αφοσίωση του στον αθλητισμό, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας ο οποίος έδωσε και μια πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα διδακτική ομιλία!

Ο Πύρρος Δήμας,

  • 3 φορές Χρυσός Ολυμπιονίκης και 1 φορά Χάλκινος,
  • 3 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και 1 φορά Αργυρός,
  • Τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών των Η.Π.Α.,
  • Αντιπρόεδρος της IWF – Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών,
  • Πρώην πρόεδρος και νυν Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών,
  • Πρότυπο αθλητή, ενεργού πολίτη και οικογενειάρχη,

Ο Πύρρος Δήμας,

Σήκωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα στους ώμους του, τον ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε με την παρουσία του και θα τον θυμόμαστε – όπως ο ίδιος θέλει – σαν Πύρρος – με το μικρό μου όνομα!

Μετά από δύο χρόνια ακυρώσεων λόγω της πανδημίας είχαμε την ευκαιρία και πάλι να γιορτάσουμε τις επιτυχίες των νεαρών αθλητριών και αθλητών μας! Η παρατεταμένη αποχή από αθλητικές δραστηριότητες σίγουρα ήταν κάτι δυσάρεστο για όλους και κυρίως για τα νέα παιδιά, αλλά με ικανοποίηση είδαμε ότι οι όλες οι αθλήτριες και αθλητές επέστρεψαν δυνατότεροι, ενώ πέτυχαν και μεγάλες επιτυχίες όπως αυτές της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδος κολύμβησης κατηγοριών 2021 και της 2ης θέσης (με την ελάχιστη διαφορά) το 2022!

Το μέλλον φαντάζει ιδιαίτερα αισιόδοξο, καθώς με τη δημιουργία του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού του Pierce στο East Campus στα Σπάτα, ο σύλλογος θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί και τις εκεί εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις προς όφελος των αθλητριών και αθλητών του!

Εκτός των αγωνιστικών βραβεύσεων, είμαστε πολύ περήφανοι και ικανοποιημένοι που ήδη βλέπουμε παιδιά που ξεκίνησαν μαζί μας το 2011 να διακρίνονται και ακαδημαϊκά, έχοντας εισαχθεί σε Ελληνικά και Ξένα πανεπιστήμια! Πολλά από αυτά τα παιδιά έχοντας ευεργετηθεί από την πριμοδότηση των επιτυχιών τους με τον σύλλογο ή κερδίζοντας κάποια αθλητική ή ακαδημαϊκή υποτροφία σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Αυτή η πρόοδος των αθλητριών και αθλητών μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή της προσήλωσης όλων μας στον σκοπό του Α.Σ.Κ. Ντερή που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου αθλητικής εκπαίδευσης στα παιδιά, στοχεύοντας στη δημιουργία καλών χαρακτήρων, μαθητών και αθλητών!

 Ευχαριστούμε

  • την Διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για τη συνεχή συμπαράσταση,
  • τους γονείς που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους,
  • τους προπονητές μας και το προσωπικό του Συλλόγου και του Αθλητικού Γραφείου για την αγάπη και αφοσίωση στα καθήκοντά τους!

Στους τυχερούς της βραδιάς κληρώθηκαν – όπως κάθε χρόνο – πλούσια δώρα που έγιναν και πάλι δεκτά με μεγάλο ενθουσιασμό από τους τυχερούς και όλους τους παραβρισκόμενους! Ευχαριστούμε την iStorm για τη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης και την συμπαράστασή της με την προσφορά του μεγάλου δώρου της κλήρωσης, ενός iPhone 14!

Ευχαριστούμε επίσης τον Griffin τον mascot του Deree κ. Άρη Φωτόπουλο και την Deree Cheer team με την προπονήτριά μας κυρία Λούσυ Κωνσταντινίδου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και φέτος. Η παρουσία τους έκανε την βραδιά πιο ευχάριστη και εντυπωσιακή!

Στο τέλος της γιορτής με το μοίρασμα της βασιλόπιτας, υπήρξε η ευκαιρία για πολλές φωτογραφίες και για γνωριμία όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ.

Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club