Με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή της πίτας με επίτιμο προσκεκλημένο τον Όττο Ρεχάγκελ!

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την παρουσία πλέον των 1.800 νεαρών αθλητριών και αθλητών του συλλόγου, των οικογενειών τους και φίλων έγινε στο κατάμεστο κλειστό του Deree το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η Κοπή της Πίτας του 2024 του Α.Σ.Κ. Ντερή.
Στην εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Dr. David G. Horner και η Διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή, βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου και τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν στο 2023 στα αθλήματα της Deree Sports Academy – Κολύμβηση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο και Κλασικός Αθλητισμός.

Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του και βραβεύθηκε για την μεγάλη του προσφορά και την αφοσίωση του στον αθλητισμό ο Όττο Ρεχάγκελ, ο οποίος ταξίδεψε από την Γερμανία για τον σκοπό αυτό, στην επέτειο των είκοσι χρόνων από την ανεπανάληπτη επιτυχία της κατάκτησης του Euro 2004 με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου!

Βραβεύθηκαν επίσης, ο άμεσος συνεργάτης του Ιωάννης Τοπαλίδης που ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας που ήταν μέλος της τότε Εθνικής ομάδας.

Είχαμε βεβαίως τη χαρά να βραβεύσουμε όχι μόνο τους αθλητές και αθλήτριές μας που διακρίθηκαν στο 2023, αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην Deree Sports Academy καθώς όπως τόνισε και ο αναβιωτής των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Πιερ ντε Κουμπερντέν, σημασία έχει η συμμετοχή!

Τις βραβεύσεις ακολούθησε η κλήρωση των μεγάλων δώρων που κάθε χρόνο γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό – προσφορά της Kotsovolos” – Dixons South East Europe και της iStormApple Premium Partner!

Στο τέλος της γιορτής με το μοίρασμα της βασιλόπιτας, υπήρξε η ευκαιρία για πολλές φωτογραφίες και για γνωριμία όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όττο Ρεχάγκελ για την παρουσία του, όπως επίσης και στους Γιάννη Τοπαλίδη και Τάκη Φύσσα!

Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία σε όλους!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club