Ειδικές εκπτώσεις για τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή!

Το να είσαι μέλος της κοινότητας του Α.Σ.Κ. Ντερή έχει τώρα επιπλέον οφέλη!

Σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, τα μέλη, οι αθλούμενοι, οι αθλητές, οι προπονητές και οι εργαζόμενοι του Α.Σ.Κ. Ντερή θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις κατά την αγορά επιλεγμένων αγαθών και υπηρεσιών από ηλεκτρονικά καταστήματα, καταστήματα λιανικής, εστίασης και άλλων παρόχων.

Για ποιούς είναι?

Μέλη και αθλούμενοι με ενεργή συνδρομή, αθλητές, προπονητές και προσωπικό του Α.Σ.Κ Ντερή, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες για να αγοράσουν επιλεγμένα είδη με ειδική έκπτωση ACG.

Πώς λειτουργεί;

Στη σελίδα https://www.acg.edu/about-acg/special-discounts-for-acg-community/ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που προσφέρουν στην κοινότητα του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Α.Σ.Κ. Ντερή περισσότερα προνόμια και ειδικές εκπτώσεις!

Επιλέγοντας να αγοράσετε είδη ή υπηρεσίες των εισηγμένων εμπορικών σημάτων, θα σας προσφερθεί η αποκλειστική έκπτωση ACG προσκομίζοντας την ενεργή κάρτα μέλους DCAC.

Επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο, ή τη σελίδα https://www.dcac.gr/eidikes-ekptwseis-kai-prosfores-gia-ta-meli-tou-dcac/ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ / Ειδικές εκπτώσεις και προσφορές για τα μέλη του Α.Σ.Κ. Ντερή) συχνά, καθώς η λίστα θα ενημερώνεται συνεχώς με περισσότερα!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club