Κοπή πίτας Α.Σ.Κ. Ντερή – Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ

28 Ιανουαρίου 2023 (5:00μμ – κλειστό γήπεδο Deree / A. Christopher court)

Ο Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ έχει ξεκινήσει από το 2011 τη λειτουργία Αθλητικών Ακαδημιών, στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικής αθλητικής εμπειρίας και εκμάθησης των σπορ σε παιδιά ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και δέκα επτά (17) ετών.

Δραστηριοποιείται σε έξι αθλήματα (κολύμβηση, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο και ποδόσφαιρο) με περισσότερα από 1.300 παιδιά στο πρόγραμμα της Deree Sports Academy, τις σημαντικές επιτυχίες των οποίων βραβεύουμε στην ετήσια εκδήλωση της Κοπής της Πίτας, με προσκεκλημένους όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας, τους γονείς και τους στενούς συγγενείς και φίλους.

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στην φετινή εκδήλωση θα είναι o Χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας, ο οποίος θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά και αφοσίωσή του στον αθλητισμό.

Η ώρα προσέλευσης είναι 4:30-4:55μμ και όλοι οι αθλητές μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους ώστε να την σαρώσουν στην συσκευή ανάγνωσης καρτών στην είσοδο για να συμμετάσχουν στην κλήρωση των δώρων.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club