Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου

Είμαστε στη ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόφαση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος να προχωρήσει στην ολική σνακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου, η οποία προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου!

Η ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου της αποξήλωσης του υπάρχοντος και της τοποθέτησης του τελευταίας τεχνολογίας οικολογικού συνθετικού χλοοτάπητα θα αποτελέσει ένα κόσμημα για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, το οποίο οι αθλητές μας θα απολαμβάνουν για σειρά ετών και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση στην παρακάτω μικρή προσαρμογή του προγράμματος των Deree Track & Field Academy και Deree Soccer Academy.

Deree Track and Field Academy

  • Εγγραφές αθλητών: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
  • Έναρξη προπονήσεων: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Deree Soccer Academy

  • Εγγραφές αθλητών: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
  • Έναρξη προπονήσεων για τα τμήματα Παμπαίδων 1-2, Παίδων 1-2 και Εφήβων (με πρόγραμμα και χώρους/ώρες προπονήσεων και αγώνων που θα ανακοινωθεί από τους προπονητές στην πρώτη συγκέντρωση): Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
  • Έναρξη προπονήσεων για τα τμήματα τμήματα Little Stars, ProJunior 1-2-3, και Junior 1-2-3: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το site www.dereeathleticclub.gr ή και να επικοινωνείτε με την γραμματεία από 1 Σεπτεμβρίου στο 210-6009800 εσωτ. 1055 (16:30 – 20:30).

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club