Ο Γιάννης Σακκάς με την Εθνική ομάδα Κ16 στην Ιταλία – Επιτυχίες για την Deree Tennis Academy σε Διεθνή και Πανελλαδικά τουρνουά!

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα είχε η Deree Tennis Academy, συμμετέχοντας σε εθνικά και διεθνή τουρνουά.

Συγκεκριμένα, 16 αθλητές έλαβαν μέρος στο Πανελλαδικό E1 Τουρνουά, που διεξήχθη στις Σέρρες 24-28 Ιουλίου. Η Αναστασία Μπαμπαρούτση και ο Γιώργος Τζιτζμικάς κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά. Παράλληλα, η Αθηνά Παγωμένου κατέκτησε την 2η θέση στο μονό στο Ε3 τουρνουά, που διεξήχθη στην Ραφήνα στις 28-31 Ιουλίου στην κατηγορία κορίτσια Κ14, πραγματοποιώντας τρείς νίκες μέχρι τον τελικό.

Συνεχίζοντας, στο Λατιάνο της Ιταλίας ταξίδεψε ο Γιάννης Σακκάς (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία) στις 2-4 Αυγούστου με την Εθνική ομάδα U16, μαζί με τον Αντρέα Μεσσή και τον Στέφανο Πουρναρόπουλο. Η Εθνική μας πραγματοποίησέ δύο ήττες απέναντι σε Γαλλία και Σερβία και μια νίκη απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

Την ίδια εβδομάδα, 12 αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά της Tennis Europe U16, που διεξήχθη στο Κιλκίς στις 1-4 Αυγούστου. Η Μαριλύ Ηλιοπούλου κατέκτησε την 2η θέση στα διπλά και η Αναστασία Μπαμπαρούτση κατέκτησε την 3η θέση στα διπλά, φτάνοντας έως τον προ-ημιτελικό στο μονό.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά και για την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club