Καλώς ήρθες Αντώνη Αντωνίου!

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι επικεφαλής προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας και υπεύθυνος κολύμβησης του Α.Σ.Κ. Ντερή αναλαμβάνει ο κύριος Αντώνιος Αντωνίου.

Ο κύριος Αντωνίου είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τα πολύ σημαντικά αυτά καθήκοντα, πληρώντας απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Σύλλογός μας:

  • Αποκλειστική και πλήρη απασχόληση, ώστε να είναι απόλυτα προσηλωμένος στην πρόοδο του τμήματος και των κολυμβητριών-κολυμβητών μας.
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, ώστε να είναι απόλυτα τίμιος και δίκαιος απέναντι σε όλες και όλους.
  • Επαγγελματική επάρκεια, ώστε – με σκληρή δουλειά πάντα – να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του τμήματος και των κολυμβητριών-κολυμβητών του.

Ο Αντώνης Αντωνίου μετά από μια πετυχημένη καριέρα για δύο δεκαετίες σαν κολυμβητής, έχει συνεχή παρουσία για άλλες δύο δεκαετίες σαν προπονητής με πολλές και σημαντικές επιτυχίες!

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι άμεσοι συνεργάτες του και προπονητές στα προ-αγωνιστικά και Elite τμήματα καθώς και ο υπεύθυνος της ακαδημίας κολύμβησης.

Ευχόμαστε στον Αντώνη ολόψυχα καλή επιτυχία και θα είμαστε όλοι δίπλα του να τον στηρίξουμε στο νέο βήμα που κάνει στην καριέρα του!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club