Συνεργαζόμενη Ιατρική Ομάδα

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και θέλοντας να παρέχουμε στους αθλητές και τα μέλη μας τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες ανακοινώνουμε τη συνεργασία για μια ακόμη χρονιά με την Ιατρική Ομάδα των κ.κ. Μελάγιες, Τόϊλου και Ψαρογιώργου και συνεργαζόμενων ιατρών.

Τη λίστα των ιατρών και τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να δείτε: ΕΔΩ

Συνεργαζόμενη Ιατρική Ομάδα Αθλητικής και Τραυματολογικής Αποκατάστασης του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ

  • Ζακ-Ιάκωβος Μελάγιες (Ιατρός Ορθοπαιδικός – Αθλητίατρος),
  • Σταύρος Τόιλος (Φυσικοθεραπευτής SportsPhysio– Βελονιστής),
  • Κωνσταντίνος Ψαρογιώργος (Φυσικοθεραπευτής SportsPhysio – Χειροπρακτικός).

Υπό την επίβλεψη του κ. Μελάγιες η ιατρική ομάδα θα πλαισιώνεται από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως καρδιολόγο, παθολόγο, δερματολόγο, κλπ.

Την λίστα των συνεργαζόμενων ιατρών καθώς και των στοιχείων επικοινωνίας τους μπορείτε να την ζητάτε από τη γραμματεία, ενώ θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχει η ιατρική ομάδα θα είναι εξέταση, αξιολόγηση, διάγνωση και θεραπεία (συντηρητική / χειρουργική) όλων των ορθοπαιδικών και αθλητιατρικών προβλημάτων που θα μας εμπιστεύονται τα προσερχόμενα μέλη της μεγάλης «κοινότητας» του Α.Σ.Κ. Ντερή και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • ιατρική εξέταση,
  • φυσικοθεραπείες,
  • πελματογράφημα (με κατασκευή εξειδικευμένων πελμάτων),
  • πλήρη εργομετρικό έλεγχο (εργοσπιρομέτρηση, ισοκινητική αξιολόγηση, λιπομέτρηση, αλτικότητα, αντανακλαστική ικανότητα, δυναμομέτρηση, μέτρηση βάρους, ύψους, ευλυγισίας κλπ).
  • Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα εργαστηριακών εξετάσεων (γενική αίματος-ούρων, MRI, CT κλπ) σε τιμές κοινωνικού τιμολογίου (ΕΟΠΥΥ) στην Κεντρική Κλινική Αθηνών

Η ιατρική ομάδα θα παρέχει της υπηρεσίες της

  • στο ιατρείο του κ. Μελάγιες (Μιαούλη 18, 15344 Γέρακας /

τηλ. 210 6616114), και

  • στο κέντρο Φυσικοθεραπείας, Εργομέτρησης και Λειτουργικής Αποκατάστασης “IasoPhysio” που εδρεύει στο Ιασώ General στον Χολαργό (http://www.iasophysio.gr/).

Η οικονομική επιβάρυνση για τις παραπάνω υπηρεσίες θα ανέρχεται στο 50% της κανονικής τιμολόγησης τόσο του ιατρείου του κ. Μελάγιες όσο και του IasoPhysio.

Δικαίωμα των παραπάνω υπηρεσιών στο προαναφερθέν κόστος θα έχουν όλοι οι αθλητές του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ, τα μέλη του προγράμματος ACG FITNESS, οι φοιτητές του Deree, οι μαθητές του Pierce, όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Α.Σ.Κ. Ντερή, καθώς και οι συγγενείς 1ου βαθμού  όλων των παραπάνω, με επίδειξη της κάρτας μέλους.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club