Στο ITF Australian Open Junior Championships ο Θοδωρής Μητσάκος!

Τεράστια επιτυχία για την Deree Tennis Academy και τον Θοδωρή Μητσάκο που έγινε μόλις ο τέταρτος Έλληνας τενίστας κάτω των 18 που έλαβε πρόσκληση συμμετοχής στο ITF Australian Open Junior Championships που θα γίνει στη Μελβούρνη 22-29 Ιανουαρίου!

Ο Θοδωρής – τελειόφοιτος μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία στο τένις – έλαβε αυτή την ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο και το πρόγραμμα πρόσκληση μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια.

Πριν το Australian Open Junior, θα συμμετάσχει και στο ITF J1 TRARALGON  – AGL Loy Yang Traralgon Junior International που θα γίνει 14-19 Ιανουαρίου, επίσης στην μακρινή Αυστραλία.

Τα πολύ σημαντικά – παγκοσμίου επιπέδου και φήμης – αυτά τουρνουά είναι μέρος του ITF World Tennis Tour Juniors που δίνει την δυνατότητα στους κορυφαίους αθλητές κάτω των 18 ετών από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε αγώνες εξελίσσοντας το ταλέντο τους , κάνοντας τα πρώτα τους βήματα ώστε να συνεχίσουν και να πετύχουν στο επαγγελματικό τένις!

Ο Θοδωρής θα αναχωρήσει από την Ελλάδα την Κυριακή 9 Ιανουαρίου μαζί με τον επικεφαλής προπονητή της Deree Tennis Academy Γιώργο Καραγιάννη, αφού ολοκληρώσουν όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Καλή επιτυχία σε αυτή την συναρπαστική εμπειρία!!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club