Εξαιρετικές οι εμφανίσεις του Θοδωρή Μητσάκου στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων J3!

Καταπληκτική εβδομάδα είχε ο Θοδωρής Μητσάκος (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία) στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων J3, που διεξήχθη στη Λευκωσία της Κύπρου στις 8-13 Νοεμβρίου.

Ο Θοδωρής κατέκτησε την 2η θέση στο μονό και στο διπλό με συμπαίκτη τον Matthew Rankin από την Μ. Βρετανία, πραγματοποιώντας πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια από τον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Αναλυτικότερα, στο πρώτο γύρο στο μονό επικράτησε αντιμετωπίζοντας τον Λάμπρο Πανταζάρη από την Κύπρο (6-1, 6-1), στο δεύτερο γύρο επικράτησε αντιμετωπίζοντας τον Juba Jakub από την Tσεχία (6-0/ret), ενώ στον τρίτο γύρο επικράτησε αντιμετωπίζοντας τον Weir Phoenix από την Μεγάλη Βρετανία (7-5, 6-3).

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Daniel Verbeek από την Ολλανδία και επικράτησε με σκόρ 6-4, 1-6, 6-2, ενώ στον τελικό αντιμετώπισε ξανά τον Μatthew Rankin, όπου και ηττήθηκε στο τρίτο σετ (4-6, 6-2, 6-3) σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αυτή την στιγμή, ο αθλητής μας βρίσκεται στο νούμερο 259 την παγκόσμιας κατάταξης εφήβων και αναμένεται να κάνει άνοδο αρκετών θέσεων μετά τις επιτυχίες του στο τουρνουά.

Ο Θοδωρής, ωστόσο, συνεχίζει με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, καθώς θα λάβει μέρος στο ταμπλό των προκριματικών στο επαγγελματικό Τουρνουά Αντρών της ITF 15.000$, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-21 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Lyttos Beach Hotel» (https://www.lyttosbeach.gr/gr) στην Κρήτη.

Καλή επιτυχία Θοδωρή!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club