“Arthur Christopher” U18 Basketball Tournament

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του «1ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Θανάσης Χριστοφόρου» με τη συμμετοχή ομάδων Εφήβων, στην μνήμη του αειμνήστου Θανάση Χριστοφόρου, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής του Αθλητικού μας τμήματος για 40 χρόνια και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με την προσφορά του, το ήθος του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, τους φοιτητές μας και το Κολλέγιο.

Η δημιουργία των Αθλητικών Ακαδημιών ήταν κάτι που οραματίστηκε με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου αθλητικής εκπαίδευσης στους νέους και που με πολύ χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε να υλοποιείται σήμερα. Στα πλαίσια της ελάχιστης ανταπόδοσης των όσων ο Θανάσης Χριστοφόρου έχει προσφέρει, αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την διεξαγωγή ενός ετήσιου τουρνουά καλαθοσφαίρισης στη μνήμη του στο Deree Gym – “Arthur Christopher Court”, το γήπεδο στο οποίο είχαμε τη χαρά να δώσουμε εν ζωή το όνομά του.

Οι συμμετέχοντες στο “1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Θανάσης Χριστοφόρου” είναι η Α.Ε.Κ., ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – τις διοικήσεις, προπονητές και αθλητές των οποίων θερμά ευχαριστούμε για την ανταπόκριση – και ο Α.Σ.Κ. Ντερή.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

15:30 Α.Σ.Κ. Ντερή – Α.Ο. Ίκαρος Καλλιθέας

17:30 Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Α.Ε.Κ.

 

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

11:00 Μικρός Τελικός

13:00 Μεγάλος Τελικός

14:45 Απονομές

Τα έπαθλα της διοργάνωσης είναι προσφορά της εταιρείας “έπαθλα ΖΕΥΣ” την οποία επίσης ευχαριστούμε!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club