Ανοιχτό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων basketball με τον Κώστα Τσαρτσαρή!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Υπεύθυνος και προπονητής του προγράμματος είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής, πρώην διεθνής αθλητής και νυν προπονητής με δίπλωμα Α’ κατηγορίας.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής κατά τη διάρκεια της μεγάλης του καριέρας έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα, 8 κύπελα και 3 Euroleagues. Ήταν 3 συνεχόμενες χρονιές ο MVP του τελικού κυπέλου Ελλάδος, επιλέχθηκε και αγωνίστηκε 8 φορές στο ελληνικό All Star Game, ενώ αγωνίσθηκε και 136 φορές με την Εθνική ομάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2005 και το αργυρό στο MundoBasket 2006.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κλειστό γήπεδο Deree – The American College of Greece,
πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αποδυτήρια, χώρος αναμονής και χαλάρωσης. Εντός του κολλεγίου υπάρχουν επίσης χώροι σίτισης και αναψυχής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρήσης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων με επιπλέον συνδρομή.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία και η παροχή ενός πρότυπου προγράμματος που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς υψηλού επιπέδου προπόνησης, σε ένα από τους καλύτερους αθλητικούς χώρους της Αθήνας.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
  • Σε φοιτητές και μαθητές του Κολλεγίου,
  • Σε αθλητές του Α.Σ.Κ. Ντερή,
  • Σε παιδιά (από 12 ετών και άνω) και ενήλικες αθλητές εκτός του Κολλεγίου και του Συλλόγου που θέλουν να προσθέσουν προπονήσεις εξειδίκευσης στο υπάρχον αθλητικό πρόγραμμά τους.
Θα υπάρχουν προγράμματα σε τμήματα 4-5 ατόμων ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο, καθώς επίσης και αμιγώς ατομικά προγράμματα, κατόπιν αίτησης.
ΚΟΣΤΟΣ
Τμήμα 4-5 ατόμων: 4 προπονήσεις τον μήνα 120 €
8 προπονήσεις τον μήνα 220 €
12 προπονήσεις τον μήνα 280 €
Ατομική προπόνηση: 50 €
Το κόστος προκαταβάλλεται και δεν επιστρέφεται, ούτε μεταφέρεται.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00
Τηλ.: 210-6009800 (εσωτ.1157 / Γραμματεία Α.Σ.Κ. Ντερή)
Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή 15342

Email: [email protected]www.dcac.gr

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club