Συγχαρητήρια στις Κ11-1 και Κ-15 της Deree Soccer Academy για την επιτυχημένη πρώτη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και την πρόκριση!

Με επιτυχία και πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ οι ομάδες της Deree Soccer Academy.

Οι αθλητές της Κ11-1, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έδειξαν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου (3-3) στον τελικό της τελευταίας αγωνιστικής, συνεχίζοντας έτσι δυναμικά στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

Η ομάδα των Κ-15 έχοντας πολύ καλή και ανταγωνιστική παρουσία με ωραίο ποδόσφαιρο σε όλους τους αγώνες προκρίθηκε στις 32 καλύτερες ομάδες της Αθήνας και συνεχίζει στον όμιλο των ισχυρών!

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στον προπονητή της ομάδας Κ15, κ. Σιώκο Κωνσταντίνο και στον επικεφαλής προπονητή της Deree Soccer Academy και του τμήματος Κ11-1, κ. Καγκαράκη Παναγιώτη για την υπεύθυνη και μεθοδική δουλειά!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club