Πρώτη θέση στο διπλό σε Διεθνές Tουρνουά της Tennis Europe Category-1 U16!

Στο Torelló της Ισπανίας αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο αθλητής της Deree Tennis Academy και υπότροφος μαθητής του Pierce, Γιάννης Σακκάς, στο Διεθνές Tουρνουά της Tennis Europe Category-1 U16, όπου λαμβάνουν συμμετοχή οι καλύτεροι αθλητές της διεθνούς κατάταξης της Tennis Europe.

Ο Γιάννης Σακκάς μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες μέχρι την κατάκτηση του τουρνουά.

Στον πρώτο γύρο επικράτησαν δύσκολα εναντίον του ζευγαριού από την Ισπανία Fermin Barcala Lopez και Eric Maestre Gomez με σκορ 4-6, 6-3 και 11-9 στο super tie-break, ενώ στον δεύτερο γύρο κέρδισαν το ζευγάρι των Ιταλών Christian Pizzolante και Pierandrea Marcello Valente με σκορ 6-3, 6-2.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν το #1 του ταμπλό, τον Ούγγρο Kolos Kincses και το Λετονό Arturs Zagars, και επικράτησαν με σκορ 6-4, 3-6 και 10-4 στο super tie-break, ενώ στον τελικό αντιμετώπισαν το #2 του ταμπλό, τον Πορτογάλο Joao Morgado και τον Γερμανό Jan Smrcka, επικρατώντας με σκορ 6-4, 6-3.

Στο μονό, ο αθλητής μας έπαιξε στον πρώτο γύρο με τον Joao Morgado και ηττήθηκε μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με σκορ 2-6, 4-6.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και στον Γιάννη για την κατάκτηση της 1η θέσης στο διπλό!

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club