Πολύ καλές εμφανίσεις για τους αθλητές της Deree Tennis Academy στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U14!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της Deree Tennis Academy στο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 14”, που διεξήχθη 30 Ιουνίου-7 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Παπάγου και στο οποίο έλαβαν μέρος 174 αγόρια και 131 κορίτσια από όλη τη Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής τένις και υπότροφος μαθητής του Pierce Γιάννης Σακκάς κατέκτησε την 3η θέση στο μονό και την 2η θέση στο διπλό με συμπαίκτη τον Νίκο Μακρή.

Ο Γιώργος Τζιτζιμίκας πραγματοποίησε μια νίκη στο κυρίως ταμπλό και έφτασε μέχρι τους 32, ενώ ο Πάρις Πασσάς με 2 νίκες στο ταμπλό των προκριματικών και μαζί με την Μαριλύ Ηλιόπουλου έφτασε μέχρι τους 64 της διοργάνωσης.

Ο Αντρέας Ιατρόπουλος, ο Νικόλας Συρίγος και ο Γιάννης Αντωνίου πραγματοποίησαν μια νίκη στο ταμπλό των προκριματικών.

Tέλος, οι αθλητές μας Αλέξανδρος Βερύκοκος, ο Γρηγόρης Καγκελάρης και ο Παναγιώτης Παπανικολάου παρόλο που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, σταμάτησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρώτο γύρω των προκριματικών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός των γηπέδων!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club