Πολύ καλές εμφανίσεις, ένα αργυρό μετάλλιο και μια πρόκριση η Deree Track & Field Academy!

Ένα αργυρό μετάλλιο, μια πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 αλλά και καλές εμφανίσεις ήταν ο απολογισμός για την Deree Track & Field Academy στους αγώνες στίβου “Τάσος Ξένος” που διεξήχθησαν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στον Χολαργό.

Η Μαρία-Αγαθή Τζαμάκου πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο τετραπλούν κοριτσιών Κ16 με άλμα στα 12,65μ, πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της και κατακτώντας την δεύτερη θέση στον αγώνα.

Επιπλέον, με τρία ατομικά ρεκόρ στα 1200μ οι αθλήτριες Χριστίνα Ξανθοπούλου με 4.17.91, Ελένη Σανδραβέλη με 4.36.35 και Κατερίνα Γεωργακοπούλου με 4.52.94, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και συνεχή εξέλιξη.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι αθλητές μας Μαρία Καρλαύτη με 11.50 στα 80μ και Απόστολος Κονταρίνης με 19.13 στα 150μ.

Σήμερα αναχωρούν οι αθλητές της κατηγορίας Κ18 για το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Η Ιωάννα Τσώνη (μαθήτρια του Pierce με αθλητική υποτροφία) συμμετέχει στα 100μ εμπόδια, οι Αιμίλιος Σκούρτης (μαθητής του Pierce με αθλητική υποτροφία), Φίλιππος Γεωργαντάς, Γιώργος Παυλόπουλος στα 100μ, οι οποίοι θα αποτελέσουν και την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μαζί με τον Φίλιππο Κουτσιούμπα ο οποίος θα συμμετάσχει στο άλμα εις μήκος για τον Σύλλογο μας.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλους!!!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club