Ο Θοδωρής Μητσάκος με υποτροφία στο University at Buffalo!

Ο Θοδωρής Μητσάκος έγινε δεκτός με αθλητική υποτροφία στο άθλημα του τένις στο University at Buffalo το οποίο ανήκει στην Division 1 στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA και διαθέτει ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στο Θοδωρή να συνδυάσει άριστα τις σπουδές με τον αθλητισμό και το τένις!
Ο Θοδωρής εντάχθηκε στην Deree Tennis Academy και ξεκίνησε να φοιτά στο σχολείο του Pierce με αθλητική υποτροφία στο τένις από την 1η γυμνασίου.
Η καθημερινή σκλήρη προσπάθεια, ο εξαιρετικός του χαραχτήρας και η προσήλωσή του στις μαθητικές του υποχρεώσεις τον οδήγησαν σε πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, καθώς κατέκτησε 5 φορές το πανελλήνιο πρωτάθλημα στα juniors , κατέκτησε πολλούς τίτλους σε διεθνείς διοργανώσεις, έφτασε στην 124η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και κατάφερε να γίνει δεκτός και να λάβει μέρος στο Αustralian Open Junior Championship 2022!
Συγχαρητήρια Θοδωρή, σου ευχόμαστε να έχεις πολλές επιτυχίες στον νέο σου ακαδημαϊκό και αθλητικό περιβάλλον.Οι καθηγητές σου και οι προπονητές σου είναι περήφανοι για τα επιτεύγματα σου και θα χαιρόμαστε να σε βλέπουμε να προοδεύεις σε ότι κι αν κάνεις!
Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club