Αποτελέσματα εσωτερικού τουρνουά καλοκαιρινής γιορτής της Deree Tennis Academy!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου η καλοκαιρινή γιορτή της Deree Tennis Academy, κατά την οποία διεξήχθησαν οι τελικοί των εσωτερικών τουρνουά (πορτοκαλί, πράσινη, κίτρινη μπάλα).

Στη γιορτή είχαμε την χαρά να παραβρίσκονται και οι γονείς των νεαρών αθλητών μας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πολύ ενδιαφέροντες αγώνες καθώς και την απονομή των μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Tουρνουά Πορτοκαλί μπάλας

1η θέση: Ράπτη Εύα

2η θέση: Κεραμεύς Νεόφυτος

Tουρνουά Πράσινης μπάλας

1η θέση: Χατζησαράντος Νικόλας

2η θέση: Παπαγεωργίου Γιάννης

Tουρνουά Κίτρινης μπάλας

1η θέση: Τσακανίκα Πέννυ

2η θέση: Κουτσιούμπας Φίλλιπος

 

Πρωταθλητής του Ladder για την χρονιά 2022-2023 αναδείχθηκε ο Γιάννης Σακκάς, ο οποίος στον τελικό που διεξήχθη την ίδια μέρα κέρδισε τον Νίκο Ποδαρόπουλο.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προγράμματα της Deree Tennis Academy και θέρμα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος με ενθουσιασμό, συνέπεια και προσήλωση την φετινή περίοδο.

Τέλος, ευχαριστούμε τους προπονητές της Deree Tennis Academy Καραγιάννη Γιώργο (επικεφαλής προπονητής), Μήτσιο Ορέστη, Μακρή Φιόνα, Δημόπουλο Κωνσταντίνο, Χουλιαρά Χρήστο, για τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για τα παιδιά και το άθλημα.

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club