Συγχαρητήρια στην ομάδα Παίδων για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική φάση της Α1 ΕΣΚΑ!

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική φάση της Α1 κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ ολοκληρώθηκε μια ονειρική χρονιά για την ομάδα μας!

Οι παίδες μας αφού ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο αήττητοι με 16-0 κερδίζοντας την άνοδό τους στην Α1, συνέχισαν στους αγώνες της Β’ φάσης της Α2 όπου επίσης κατέκτησαν την πρώτη θέση με 5-0! Έτσι πανάξια κέρδισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση με τη συμμετοχή ομάδων της Α1 έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΚΑ και την συμμετοχή τους στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Στην τελική φάση η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Α.Σ.Ε. Δούκα, Παναθηναϊκό Α.Ο., Α.Ο. Παγκρατίου και Γ.Σ. Περιστερίου, πετυχαίνοντας δύο νίκες και διεκδικόντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική ακόμη και την πρώτη θέση, κατακτώντας τελικά την τρίτη, με τον Γ.Σ. Περιστερίου να κατακτά την πρώτη και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό Α.Ο. την δεύτερη και την πρόκριση στους αγώνες μπαράζ με τους δεύτερους της ΕΚΑΣΘ και ΕΣΚΑΝΑ.

Η προσπάθεια, η αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν οι αθλητές μας όλη τη χρονιά είναι κάτι που αφήνει όλους απόλυτα ικανοποιημένους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως αξίζουν και στον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργο Καντζιλιέρη, αλλά και σε όλο το προπονητικό επιτελείο και τον επικεφαλής προπονητή της Deree Basketball Academy κ. Παναγιώτη Μακρυδήμα.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club