Η Deree Basketball Academy έλαβε μέρος στο τουρνουά “Next Generation Experience” του Προμηθέα Πάτρας!

Το τριήμερο 25-26-27 Μαρτίου, τα τμήματα Μini, U15 και U18 της Deree Basketball Academy έλαβαν μέρος σε αγώνες που διοργανώθηκαν στην Πάτρα, στα πλαίσια του Διεθνούς τουρνουά “Next Generation” της Euroleague.

Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγώνες του τουρνουά, καθώς και να συμμετάσχουν σε φιλικούς αγώνες με άλλες ακαδημίες.

Πιο συγκεκριμένα, το Mini τμήμα έπαιξε με τον Προμηθέα Πάτρας και την Ακαδημία Άνοιξης, το U15 τμήμα μας ηττήθηκε με έναν πόντο από την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη (U16) ομάδα της ΑΕΚ, επικρατώντας στο δεύτερο αγώνα της με την ομάδα της Νικόπολης, ενώ το τμήμα U18 κέρδισε και τους δύο αγώνες που πραγματοποίησε με αντιπάλους την Αγυιά Πάτρας και τον Κρόνο Γέρακα.

Παράλληλα με τους αγώνες, οι παίκτες όλων των τμημάτων μας συμμετείχαν και σε τουρνουά 3-on-3, στα οποία η Deree Basketball Academy κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικία γεννημένων το 2006 και 2007!

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές στην αποστολή, καθώς και οι συνοδοί προπονητές Παναγιώτης Μακρυδήμας, Σπύρος Σταύρου και Άρτεμ Πέρβι ευχαριστήθηκαν ένα γεμάτο με ενέργεια και χαρά αθλητικό τριήμερο.

Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο του Προμηθέα Πάτρας για την πρωτοβουλία που είχε και για την ευκαιρία που μας έδωσε να προσφέρουμε στους μικρούς μας αθλητές όμορφες εμπειρίες μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, λόγω της πανδημίας.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club