Η Deree Soccer Academy στο “Ημερήσιο Τουρνούα Ποδοσφαίρου” των ΠΑΕ Πανιώνιος και ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ “ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ” ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!

Η DEREE SOCCER ACADEMY το Σάββατο 14/4 συμμετείχε με τρία (3) ηλικιακά τμήματα (Pro junior-1, Junior-1 Παμπαιδικό-1) και με μεγάλη επιτυχία στο ημερήσιο “Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής” που διοργάνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος και το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας!

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, η ΠΑΕ Πανιώνιος έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στους υπευθύνους προπονητές της Ακαδημίας μας, για την εξαιρετική οργάνωση αλλά και το ήθος που διακατέχει τους αθλητές της DEREE SOCCER ACADEMY. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή σε παρόμοια τουρνουά βοηθάει τους αθλητές της Ακαδημίας μας να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες στο χώρο του αθλητισμού.

Το τουρνουά έκλεισε με μια σύντομη ομιλία από τον επιστημονικό συνεργάτη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας κ. Παπανικολάου Ζήση όπου επισήμανε τα οφέλη του αθλητισμού καθώς και τη διακριτικότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει τους γονείς κατά τη διάρκεια αγώνων και προπονήσεων.

Αποτελέσματα για Pro Junior 1
1ος Αγώνας: Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ – Αθηναϊκός 5-0
2ος Αγώνας: Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ – Πανιώνιος FC 1-0

Αποτελέσματα για Junior 1
1ος Αγώνας: Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ – Αθηναϊκός 4-2

Αποτελέσματα για Παμπαιδικό 1
1ος Αγώνας: Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ – Αστέρας Μενιδίου 5-0
2ος Αγώνας: Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ – Νέα Μάκρη 5-0.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

The DEREE SOCCER ACADEMY participated today in the “National Soccer Tournament” organized by Panionios FC and the University of Thessaly. Our Academy, which was successfully represented by three age groups (Projunior-1, Junior-1 and Pampaidiko-1) managed other than gaining amazing experiences to won all the games they played.

Congratulations to all!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club