Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων (31/1/2022).

Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, τα προβλήματα που αυτή προκάλεσε και την προοδευτική αποκατάσταση των ζημιών, την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ανοίξουν το Deree Gym, το Pierce Gym και το Fitness Center και θα λειτουργήσει η Deree Basketball Academy και η Deree Volleyball Academy.

Το κολυμβητήριο θα παραμείνει και σήμερα κλειστό – καθώς η θερμοκρασία του νερού στις 09:30 π.μ. βρίσκεται στους 22,7 ˚C – με στόχο κρατώντας το σκεπασμένο να βοηθήσουμε την θερμοκρασία να ανέβει και να ανοίξει πιθανώς αύριο.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι καλυμμένο με χιόνι και πάγο και καθώς οι προδιαγραφές του τεχνητού οικολογικού χλοοτάπητα δεν επιτρέπεουν την χρήση σε παρόμοιες συνθήκες θα παραμείνει κλειστό, όπως και ο στίβος.

Τα γήπεδα τένις του Deree παραμένουν καλυμένα με χιόνι και πάγο και δεν θα λειτουργήσουν και σήμερα.

Κατόπιν των παραπάνω, οι Deree Swim Academy, Deree Tennis Academy, Deree Soccer Academy, Deree Track & Field Academy δεν θα λειτουργήσουν και σήμερα.

Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν συνεχίζονται με στόχο οι αθλητικές εγκαταστάσεις να παραδοθούν ασφαλείς προς χρήση το συντομότερο.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club