Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων (28/1/2022).

Αγαπητά μέλη του ACG Fitness,

Αγαπητά μέλη της Deree Sports Academy,

Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Αττική και τα προβλήματα χιονοκάλυψης που αυτή προκάλεσε, οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις προγραμματίζεται να επαναλειτουργήσουν σταδιακά με το άνοιγμα του Κολλεγίου, από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Το προσωπικό του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, δουλεύοντας ακατάπαυστα από την πρώτη στιγμή, έχει καταφέρει να αποκαταστήσει σημαντικό μέρος των ζημιών, ώστε, έως τη Δευτέρα, να μπορούν να δοθούν προς χρήση τα κλειστά γήπεδα του Deree και του Pierce, καθώς και το Fitness Center.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα συνεχισθούν οι εργασίες καθαρισμού των γηπέδων τένις του Deree ενώ έχει καθαρισθεί και ο περιβάλλων χώρος του κολυμβητηρίου. Επίσης, παρακολουθούμε τη θερμοκρασία του νερού, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 20,6ο C παρά το ότι η θέρμανση δουλεύει συνεχώς στο μέγιστο. Εφόσον τη Δευτέρα, η θερμοκρασία του νερού φθάσει στους 25ο C, το κολυμβητήριο θα ανοίξει μετά τις 11:00 π.μ. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, μέχρι τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.

Αυτή τη στιγμή, οι δυσκολίες εντοπίζονται στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο στίβο, που παραμένουν καλυμμένα και τα δύο από το χιόνι. Επειδή ο τεχνητός χλοοτάπητας γηπέδου – όπως και ο στίβος – πρέπει να προστατευτεί, δεν είναι δυνατόν να παρέμβουμε, χρησιμοποιώντας μηχανήματα. Για τη χρήση αυτών των εγκαταστάσεων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση τη Δευτέρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club