Η Έβελυν Μητροπούλου και ο ο Φίλιππος Γεωργαντάς της Deree Track & Field Academy στην οκτάδα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ18 στο Μάριμπορ της Σλοβενίας!

Δύο αθλητές της Deree Track & Field Academy , που αναχώρησαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας  με την αποστολή της Eθνικής ομάδας για το Μάριμπορ της Σλοβενίας, κατάφεραν να βρεθούν στην οκτάδα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ18 στο οποίο συμμετείχαν!

Συγκεριμένα, ο Φίλιππος Γεωργαντάς έκανε μια εκπληκτική κούρσα στον προκριματικό αγώνα των 100μ με 10.68 (+3,3), παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, όπου κατέκτησε την 5η θέση με επίδοση 10.88. Έτσι επιβεβαίωσε το όριο (10.90) και θα βρεθεί και αυτός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η Έβελυν Μητροπούλου, παρότι δεν κατάφερε να βρεθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατέκτησε την 7η θέση με 5.61μ στο άλμα εις μήκος και αποκόμισε σημαντική εμπειρία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Οι δύο αθλητές μας, θα εκπροσωπήσουν τον Α.Σ.Κ. Ντερή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που θα πραγματοποιηθεί στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας στις 18-21 Ιουλίου, αποτελώντας τη σημαντικότερη στιγμή της Deree Track and Field Academy.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

 

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club