Σπουδαία ήταν η παρουσία της Deree Soccer Academy στο Patra Boca Cup!

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στο Patra Boca Cup που πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12 Απριλίου στην Πάτρα. Η ομάδες Junior και Παιδικό κατάφεραν να επιστέψουν με 2 χάλκινα μετάλλια, ενώ το Παμπαιδικό κατέκτησε την 6η θέση στο τουρνουά!

Πιο συγκεκριμένα:

H ομάδα των Junior κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αφού στον ημιτελικό αποκλείστηκε από την Παναχαϊκή στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) και στον μικρό τελικό επικράτησε εύκολα έναντι του Ολυμπιακού Da luz με 2-1.

Η ομάδα του Παμπαιδικού για ένα γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις ενός παιχνιδιού του ομίλου, δεν μπόρεσε να τερματίσει πρώτη και να διεκδικήσει θέση στο βάθρο. Τα παιδιά παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο πήραν τελικά την 6η θέση στην κατηγορία τους αφήνοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για διακρίσεις στο μέλλον.

Τέλος, η ομάδα των Παίδων κατάφερε με φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά να πάρει μια πολύτιμη νίκη που της επέτρεψε να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο στα σημερινά παιχνίδια των τελικών. Εκεί η ομάδα του Α.Σ.Κ. Ντερή είχε μια ισοπαλία και μια ήττα που αποδείχτηκαν όμως αρκετά για την κατάκτηση της 3ης θέσης και το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά για την αγωνιστικότητα που έδειξαν, το ήθος τους μέσα στο αγωνιστικό χώρο, αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους τις τρεις τελευταίες μέρες εντός και εκτός γηπέδου. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές των τμημάτων και υπεύθυνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κ. Καγκαράκη Παναγιώτη και Κ. Σιώκο Κωνσταντίνο για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό που επέδειξαν, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη και εμψύχωση των παιδιών στις απαιτητικές από πολλές απόψεις μέρες του τουρνουά.

Μπράβο σε όλους!

The Deree Soccer Academy managed to create great expectations at the Patra Boca Cup that was held in Patra on the 10th,11th and 12th of April. The Junior and the Paidiko team won the 3rd  place at the tournament and enjoyed every single match. Likewise Pampaidiko team did an amazing job in the field and won the 6th place at the Patra Boca Cup.

Congratulations to all our athletes for their dedication and ethos in the field, and felicitations to Head coaches P. Kagarakis and C. Siokos who supported and encouraged each athlete and made this tournament an unforgettable experience for the young athletes.

Congratulations!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club