Μεγάλη επιτυχία και άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ για το εφηβικό!

Μεγάλη επιτυχία και άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ για την εφηβική μας ομάδα σήμερα μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό των Ιλισίων απέναντι στον Ηλυσιακό Α.Ο.!

Η ομάδα μας αφού τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και πέρασε χωρίς ήττα τις δύο πρώτες φάσεις των νοκ-άουτ αγώνων, έφθασε στην τελική φάση που έδινε ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου (από τις 133 ομάδες της κατηγορίας) αντιμέτωπη της εξαιρετικής ομάδας του Ηλυσιακού.

Μετά τη νίκη με 72-66 στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στην έδρα μας, η ομάδα μας είχε μια διαφορά 6 πόντων να υπερασπισθεί και παρότι με δύο λεπτά να απομένουν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 13 πόντους, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, με σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο και τρομερή θέληση και προσπάθεια από όλους τους παίκτες οδήγησε τον αγώνα σε ένα συγκλονιστικό φινάλε και μείωσε σε 62-59 στα 8’’, δέχθηκε τρίποντο ξαναπηγαίνοντας σε αποτέλεσμα παράτασης, αλλά με τρίποντο ακριβώς με τη λήξη πέτυχε το 65-62 που έδωσε και την άνοδο!

Μια άνοδο την οποία πίστεψαν και πέτυχαν οι προπονητές μας και οι αθλητές μας απέναντι σε μια εξαιρετική, με πολύ ταλέντο και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα την οποία και οφείλουμε να συγχαρούμε για δύο καταπληκτικά παιχνίδια!

Ο Α.Σ.Κ. Ντερή και το πρόγραμμμα της Deree Basketball Academy θα έχει έτσι την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μέσα σε έξι χρόνια λειτουργίας και την Εφηβική και την Παιδική του ομάδα να αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ!

Συχγαρητήρια στους προπονητές μας για τη δουλειά τους από το ξεκίνημα του προγράμματος και στους αθλητές μας για την μεγάλη σημερινή τους επιτυχία που αποδεικνύει ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, η σκληρή δουλειά και η θέληση είναι ο δρόμος για να το πετύχεις ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες!

DEREE U18 BASKETBALL ADVANCES TO ESKA DIVISION 1!

Our team lost by 3 today, but due to the 6 points win in the first game, won the finals series and advanced to D-1!

It was a heart breaking game in which our team was 13 points behind with 2 minutes left in the game. With the score at 62-59 and 8 seconds left the opponent scored a three-pointer to level the difference, but immediately after Deree scored a buzzer beater three-pointer to earn one of the 3 tickets (amongst 133 teams) to D-1.

Next year Deree Basketball Academy will be one of the few teams with both their U16 and U18 teams in D-1!

Congratulations to all!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club