Με επιτυχία η ομιλία του Τάκη Φύσσα και των κ.κ. Λεβάκου, Καρβουνίδη, Κώτση στoυς αθλητές και γονείς του συλλόγου μας!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ομιλία της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2016 στο Pierce Theater με κεντρικό ομιλητή τον διεθνή ποδοσφαιριστή Τάκη Φύσσα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν άνθρωποι του αθλητικού χώρου, γονείς των Ακαδημιών και αθλητές του Συλλόγου μας.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον κο Ιωάννη Λεβάκο – Ορθοπεδικό Χειρουργό/ Εδικό Αθλίατρο ο οποίος ανέλυσε θέματα σχετικά με συχνούς αθλητικούς τραυματισμούς στις νεαρές ηλικίες, τον κο Χρήστο Καρβουνίδη – Φυσικοθεραπευτή Ομοιοπαθητικό  ο οποίος μίλησε και συμβούλεψε τους θεατές  για το πώς θα αποφύγουν- αντιμετωπίσουν τυχόν τραυματισμούς στον αθλητισμό,  καθώς και τον κο Ιωάννη Κώτση – κάτοχο MSc Διατροφής Αθλούμενων ο οποίος αναφέρθηκε στις διατροφικές ανάγκες των αθλητών.

fff3fΣτην συνέχεια της ομιλίας, ο κος Τάκης Φύσσας μίλησε για τις θυσίες του αθλητισμού και την τιμητική διάκριση που αισθάνεται ένας αθλητής όταν παίζει για την πατρίδα του, συμβουλεύοντας τα παιδιά να πιστεύουν στον εαυτό τους και να δίνουν στο γήπεδο τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο κος Φύσσας αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού γενικότερα  δίνοντας έμφαση στην χρυσή δεκαετία της Εθνικής Ομάδας, υπογραμμίζοντας πως ο Έλληνας έχει ψυχή και η ψυχή έχει δύναμη τεράστια!

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή και τους μικρούς αθλητές, ενώ δεν έλειψαν και τα αυτόγραφα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, αφού οι μικροί αθλητές δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον σπουδαίο αυτόν παίχτη.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook.ff5f

The open speech with Takis Fyssas and his colleagues successfully took place at Pierce’s Theatre on the 30th of November. All speakers provided information about a healthy – athletic lifestyle that the parents and little athletes found very interesting. Mr Fyssas underlined the importance of the devotion and dedication an athlete must have in order to achieve his/her goals, and in the end was happy to sign numerous autographs!

 

 

 

 

 

 

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club