Deree Sports Academy – Επαναλειτουργία από Δευτέρα 17 Μαΐου.

DEREE SPORTS ACADEMY – ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΪΟΥ.

Μετά την ανακοίνωση επαναλειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και προγραμμάτων και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τις αθλητικές ακαδημίες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 τα προγράμματα της Deree Sports Academy επαναλειτουργούν κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει το αντίστοιχο Φ.Ε.Κ. και περιγράφονται παρακάτω:

 

Α) Για όλες τις προπονήσεις ηλικιακών κατηγοριών (13-18 ετών) σε όλα τα αθλήματα, θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self-test, ενώ αναλόγως τη διαβάθμιση για το «επίπεδο επικινδυνότητας» του εκάστοτε αθλήματος θα απαιτείται η διενέργεια και rapid test ως εξής:

  • μία φορά ανά τρεις εβδομάδες για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «χαμηλού-μεσαίου» (Deree Swim Academy),
  • μία φορά ανά δύο εβδομάδες για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «μεσαίου» και «υψηλού» (Deree Soccer Academy, Deree Basketball Academy, Deree Volleyball Academy).
  • Για την Deree Tennis Academy και την Deree Track & Field Academy που είναι «χαμηλής» επικινδυνότητας αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

Τα παραπάνω θα αναπροσαρμόζονται όπως ανακοινώνονται.

Όπου και όταν απαιτείται η διενέργεια rapidtest, θα γίνεται σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται από τον υπεύθυνο προπονητή.

 

Β) Σε ότι αφορά στη λειτουργία των Ακαδημιών (ηλικίες 6-12 ετών), πέραν των άλλων Οδηγιών, για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες από την ΓΓΑ (https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports), θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

Η προσκόμιση και επίδειξη του αρνητικού τεστ θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά στην κεντρική πύλη και στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης και είναι απαραίτητα για την είσοδό σας. 

Καθώς υπάρχει περιορισμός στη μέγιστη χωρητικότητα κατά αθλητική εγκατάσταση, η κράτηση της θέσης γίνεται μόνο με την αποστολή του αποδεικτικού της τραπεζικής κατάθεσης για την προεξόφληση της αντίστοιχης περιόδου και τυχόν άλλων οικονομικών εκκρεμοτήτων. 

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα με τα τμήματα όπως θα ισχύσουν καθώς και το αντίστοιχο κόστος. (https://www.dcac.gr/wp-content/uploads/2021/05/DSA-MAY-JUNE-20211-website.pdf)

Σε περίπτωση μη διαθέσιμων θέσεων η πληρωμή θα επιστρέφεται στο λογαριασμό σας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Α.Σ.Κ. ΝΤΕΡΗ:

  • ΕΤΕ: GR49 0110 1800 0000 1800 0110 454
  • ALPHA BANK: GR34 0140 4290 4290 0200 2003 006Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, καθώς και το άθλημά του.

    Αντίγραφο της απόδειξης της τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να σταλεί με email στο dcac@acg.edu.

    Παρακαλούμε λάβετε υπόψη επίσης ότι:

  • Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτά.
  • Η ακριβής καταγραφή και η υπογραφή στη «Λίστα Εισερχομένων-Εξερχομένων» είναι υποχρεωτική.
  • Δεν επιτρέπεται η παραμονή γονέων/συνοδών εντός και πέριξ των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Όλα τα παραπάνω είναι σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις οδηγίες της Πολιτείας και παρακαλούμε για την αυστηρή τήρησή τους χωρίς καμία παρέκκλιση.

Καθώς τα μέτρα ανανεώνονται συνεχώς, αντίστοιχα θα γίνονται και οι αναγκαίες προσαρμογές.

Καλή επάνοδο!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club