Με επιτυχία διοργανώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας Τριάθλου Κ14!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας Τριάθλου K14 που διοργάνωσε η Deree Track & Field Academy την Κυριακή 2 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.

Παρόλο που κατά την διάρκεια των αγώνων οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, ΑΣΕ Δούκα, ΑΣ Σχολή Μωραΐτη και ΑΣ Παλαιού Ψυχικού (ΑΤΦΑ) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ολοκλήρωσαν έναν πολύ απαιτητικό αγώνα τριάθλου, ο οποίος περιλάμβανε 60μ, άλμα εις μήκος και 800μ.

Η Deree Track & Field Academy κέρδισε 2 μετάλλια με την Μαριαλένα Καλαμπόγια να κατακτά την 2η θέση στο άλμα εις μήκος και την Εβελίνα Κολέτσου την 3η θέση στα 60 μέτρα.

Παράλληλα με το πρόγραμμα των αγώνων, διεξήχθησαν και αγωνίσματα για τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων. Οι Κ10 αθλητές συμμετείχαν σε ανταγωνιστικά παιχνίδια kids athletics, ενώ οι Κ12 πέτυχαν καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα των 50 μέτρων, άλματος εις μήκος και 600 μέτρων αντοχής.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

 

 

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club