Εξασφάλισε μετάλλιο το Παιδικό στη τελική φάση του πρωταθλημάτος της ΕΣΚΑ!

Μία ακόμα μεγάλη νίκη πανηγύρισε χθές το Παιδικό τμήμα (U16) της Deree Basketball Academy, στους αγώνες που δίνει στα πλαίσια της τελικής φάσης με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου, κερδίζοντας με το επιβλητικό σκορ 62-43 και εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μετάλλιο – το χρώμα του οποίου θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου.

Η ομάδα του Γιώργου Καντζιλιέρη αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ύστερα από τη πρώτη της ήττα για φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό στη περασμένη αγωνιστική. Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στην ομάδα του Παγκρατίου, πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, διατηρώντας το καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επιβλήθηκε του αντιπάλου της, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους της αθλητές της ομάδας μας και στους προπονητές της, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο για αυτή την εμφάνιση! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελευταίο τους αγώνα την προσεχή Τρίτη 16 Μαϊου, στο γήπεδο Π. Γιαννακόπουλος με αντίπαλο το Περιστέρι!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club