Συνέχεια στα πανελλήνια ρεκόρ με την Ιωάννα Γεωργοπούλου!

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε η αθλήτρια της αγωνιστικής του Α.Σ.Κ. Ντερή Ιωάννα Γεωργοπούλου στο αγώνισμα των 200μ ύπτιο Παγκορασίδων Β’ στην Β’ προκριματική φάση Grand Prix Χριστουγέννων, που διεξήχθη στο Χαλάνδρι το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου.

Η πρωταθλήτρια θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια του συναθλητή της Κωνσταντίνου Στάμου που είχε πετύχει νέα πανελλήνια επίδοση στο αγώνισμα των 50μ Πεταλούδα το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου κατά την Α’ προκριματική φάση Grand Prix σε πισίνα 25μ.

Η Ιωάννα πετυχαίνοντας επίδοση 2’17’’66 κατέρριψε το 2’20’’34 που κατείχε η Νικολλέτα Πλοκαμάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από το 2014, βάζοντας έτσι, ακόμα υψηλότερους στόχους για τη συνέχεια.

Επόμενος στόχος για την αθλήτριά μας και κάτοχο αθλητικής υποτροφίας του Pierce, είναι η τελική φάση Grand Prix που θα διεξαχθεί στον Βόλο το διήμερο 10-11/12/2016 με τη συμμετοχή κορυφαίων κολυμβητών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια Ιωάννα και καλή συνέχεια!

Our athlete and Pierce scholar Joanna Georgopoulou set a new national record of 2’17’’66 and won the gold medal in the U13 200m backstroke at the B’ qualifying Grand Prix Christmas Meeting that took place in Chalandri’s swimming pool.

Congratulations Joanna!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club