Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας Δημοσθένης Ταμπάκος τιμώμενο πρόσωπο στην Κοπή της Πίτας!

Μεγάλη τιμή και χαρά για τον σύλλογό μας η παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου στην κοπή της πίτας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. στο Deree Gym, όπου και θα βραβευθεί για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό!

Ο Δημοσθένης Ταμπάκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 με βαθμολογία 9.862 σε ενα αξέχαστο τελικό στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α.!

Στην μεγάλη του καριέρα έχει επίσης κατακτήσει ένα αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνευ το 2000, ένα χρυσό (2003) και ενα χάλκινο (1999) σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, δύο χρυσά (2000, 2004), ένα ασημένιο (2002) και ένα χάλκινο (1998) σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα αργυρό (1999) σε Ευρωπαϊκό Ομαδικό πρωτάθλημα, και ένα χρυσό (2001) και ένα χάλκινο (1997) σε Μεσογειακούς Αγώνες.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παντρεμένος με δύο παιδιά και εργάζεται ως Στρατιωτικός στο Α.Σ.Α.Ε.Δ.

Πέραν της αναμφισβήτητης και αναγνωρισμένης διεθνώς αθλητικής του αξίας και τις μεγάλες συγκινήσεις που μας έχει προσφέρει, είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να έχουμε την τιμή να τον βραβεύσουμε επίσης για το ήθος του, καθώς και για το ότι αποτελεί πρότυπο ώς αθλητής, επαγγελματίας και οικογενειάρχης για τα νέα παιδιά!

Δημοσθένη Ταμπάκο σε ευχαριστούμε!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club