Ο Ιωάννης Πετρόπουλος στο University of St. Thomas με αθλητική υποτροφία!

Ο Ιωάννης Πετρόπουλος, ένας από  τους πρώτους αθλητές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της Deree Basketball Academy, έλαβε αθλητική υποτροφία από το University of St. Thomas της Minnesota, την οποία και αποδέχθηκε!

Το University of St. Thomas, εκτός του πολύ καλού προγράμματος στην καλαθοσφαίριση όπου πρωταγωνιστεί ή κερδίζει το πρωτάθλημα της περιφέρειάς του, έχει και ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που πρόσφατα έχει κερδίσει τη διάκριση σαν το “#1 πανεπιστήμιο στην πολιτεία της Μινεσότα για επαγγελματική αποκατάσταση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου”!

Ο Ιωάννης είχε από το 2014-15 που εντάχθηκε στον Α.Σ.Κ. Ντερή έως και το 2018-19 που επανήλθε, στόχο την διεκδίκηση μιας αθλητικής υποτροφίας στην καλαθοσφαίριση από ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο θέλοντας να συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό, κάτι που πέτυχε με σκληρή δουλεία και επιμονή.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πρόγραμμά μας βοήθησε τον Ιωάννη να πραγματοποιήσει το όνειρό του και θα χαιρόμαστε πάντα να τον βλέπουμε να προοδεύει στην ακαδημαϊκή και αθλητική του πορεία!

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Ιωάννη!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club