Νίκη για τους Εφήβους στον 1ο νοκ-άουτ αγώνα της χρονιάς!

Μεγάλη προσέλευση είχε το 1ο νοκ-άουτ παιχνίδι του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας για τους Εφήβους, με τους φιλάθλους και των δυο ομάδων να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό του Deree, χθες 19 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα του Εφηβικού πέτυχε τον πρώτο της στόχο και ξεκίνησε νικηφόρα την σειρά των αγώνων που οδηγούν στην Α΄Κατηγορία. Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και με όπλο την πολύ καλή άμυνα, πήρε προβάδισμα από την 1η κιόλας περίοδο με 12 πόντους (17 – 5). Παίκτες και προπονητές έκαναν πολύ σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, καταφέρνοντας όχι μόνο να κρατήσουν σχετικά εύκολα την διαφορά αλλά και να την αυξήσουν, φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση απέναντι στην ομάδα των Βριλησσίων με 65 – 46!

Η ομάδα συνεχίζει στη 3η φάση του πρωταθλήματος και με ανυπομονησία περιμένει την κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης όπου και θα μάθει τον αντίπαλό της.

(Έφηβοι) Α.Σ.Κ. Ντερή – Γ.Σ. Βριλήσσια 65-46

Συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή επιτυχία στη συνέχεια!


Amazing result for the U18 team on the 1st knockout game of the ESKA Championship! The team had a strong first period against G.S. Vrilisia (17 – 5), managed to keep the leading role throughout the game and finally defeat G.S. Vrilisia by 19 points! Boys and coaches are waiting for the Thursday’s draw in which they will find out their next opponent.

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club