Με υποτροφία στο St. Olaf College, MN, USA ο Κωνσταντίνος Καραχρήστος!

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας Κωνσταντίνο Καραχρήστο ο οποίος έγινε δεκτός με υποτροφία στο St. Olaf College της Μινεσσότα, Η.Π.Α. (Minessota Intercollegiate Athletic Conference, NCAA-Division III).https://wp.stolaf.edu/

Ο Κωνσταντίνος ο οποίος μόλις αποφοίτησε από το Pierce όπου φοιτούσε με αθλητική υποτροφία καλαθοσφαίρισης, με τη σκληρή δουλειά, την υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και το άριστο χαρακτήρα του κατάφερε να γίνει δεκτός σε ένα πανεπιστημίο με εξαιρετικό ακαδημαϊκό και αθλητικό πρόγραμμα, όπου θα μπορέσει να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και τις σπουδές.

Συγχαρητήρια επίσης και στον προπονητή του και επικεφαλής προπονητή της Deree Basketball Academy Παναγιώτη Μακρυδήμα ο οποίος με την μεθοδική δουλειά του και καθοδήγηση οδήγησε τον Κωνσταντίνο στον μαγικό κόσμο του NCAA!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ακόμη αθλητής και μαθητής του προγράμματός μας γίνεται δεκτός με υποτροφία σε πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. και ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο κάθε επιτυχία!

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club