ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ.

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Ελπίζουμε όλοι να είστε καλά!

Μετά από μια πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους κατάσταση που περάσαμε τους τελευταίους δύο μήνες, με τη μεγάλη συμμετοχή όλων ήρθε ο καιρός για την σταδιακή και υπό προϋποθέσεις επανεκκίνηση και του αθλητισμού.

Οι αθλητές άνω των 13 ετών (γεννηθέντες έως και τις 31/12/2007) θα μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις από Δευτέρα 25 Μαΐου όπως στο πρόγραμμα που επισυνάπτεται και μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο Facebook: Deree Athletic Club και στην ιστοσελίδα μας www.dcac.gr.

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει συγκεκριμένη διάρκεια από 25 Μαΐου έως 8 Ιουλίου.

Καθώς θα πρέπει να ετοιμασθεί λίστα με τους δικαιούμενους εισόδου στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, παρακαλούμε να μας απαντήσετε μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρα 15:00 στο email που σας έχει σταλεί, αν επιθυμείτε ή όχι να συμμετάσχετε.

Αν δεν το έχετε ήδη λάβει επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 210-6009800, εσωτ.1157, Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-16:30.

Όπως ορίζεται, πριν την επανέναρξη των προπονήσεων θα πρέπει να προσκομίσετε την ιατρική βεβαίωση που επισυνάπτεται (οι κάτοχοι αθλητικού δελτίου το έντυπο ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ, όσοι δεν έχουν αθλητικό δελτίο το έντυπο ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ) ώστε να σας επιτραπεί η είσοδος. Αυτό γίνεται από τον ιατρό/υγειονομικό εκπρόσωπο του σωματείου (Actionmed) ή ιδιώτη ιατρό ο οποίος και με ευθύνη του τηρεί το ιατρικό ιστορικό. Οι αθλητές και οι αθλούμενοι του συλλόγου μας θα πρέπει να επισκεφθούν την Actionmed.

To ιατρείο της Actionmed βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 80, Αμπελόκηποι, Αθήνα, Τ.Κ. 11526 και θα πρέπει να το επισκεφθείτε για εξέταση καλώντας για ραντεβού στο 210-6984650, αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή ώστε να συμπεριληφθείτε στην κατάσταση που τηρείται.

Τα ραντεβού θα προγραμματιστούν για Παρασκευή 22/5, Δευτέρα 25/5, Τρίτη 26/5 και Τετάρτη 27/5.

Προσοχή: πριν την επίσκεψή σας στο ιατρείο θα πρέπει να έχετε τυπώσει και συμπληρώσει την ιατρική βεβαίωση που επισυνάπτουμε με τα στοιχεία που ζητούνται.

Στο ιατρείο θα πρέπει να προσέλθει ο αθλητής συνοδευόμενος από ένα (1) μόνο συνοδό και να έχει μαζί του το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης που θα μας έχετε ήδη στείλει.

Όπως επίσης ορίζεται, η πρόσβαση στην προπόνηση θα επιτραπεί μόνο με την προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης που θα παραλάβετε από την Actionmed μετά την εξέταση.

Επίσης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. περί «Ασφαλούς άθλησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους», θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:

  • Οι αθλητές δεν θα προσέρχονται στην προπόνηση αν εμφανίζουν σύμπτωμα κόπωσης, δύσπνοιας ή βήχα, μυαλγίας, διάρροιας, πονόλαιμου ή ανοσμίας (απώλειας όσφρησης). Σε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα ο αθλητής παραμένει στο σπίτι και ενημερώνει τον ιατρό της ομοσπονδίας ή του σωματείου (Actionmed), ο οποίος θα ενημερώσει και τον ΕΟΔΥ για οδηγίες ενεργειών. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε μέλος του προπονητικού/ τεχνικού επιτελείου.
  • Η προσέλευση/αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο (δίνονται οδηγίες παρακάτω).
  • H είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους αθλητές, προπονητές, ιατρούς και τεχνικό προσωπικό που έχει προβλεφθεί (δεν επιτρέπονται θεατές).
  • Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου και εξόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους στην αθλητική εγκατάσταση. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δηλώνουν κάποιο από τα συμπτώματα που αναφέρεται στο έντυπο εισερχομένων – εξερχομένων. Ο κατάλογος θα αρχειοθετείται, καθημερινά, με μέριμνα του υπευθύνου της εγκατάστασης, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση. Σε ύποπτο κρούσμα COVID-19, του συστήνεται η επιστροφή στο σπίτι του και η επικοινωνία με τον ιατρό του.
  • Αποδυτήρια, ντους, λουτρά και σάουνα θα είναι κλειστά, όπως και τα κυλικεία.
  • Υπάρχει χώρος που θα χρησιμοποιηθεί, αν χρειαστεί, προκειμένου να απομονωθεί προσωρινά κάποιο άτομο με συμπτωματολογία COVID-19. Συστήνεται η απομάκρυνση του από την εγκατάσταση, η απομόνωση στο σπίτι του και η επικοινωνία με τον ιατρό της ομοσπονδίας/σωματείου ή τον προσωπικό γιατρό του, ενώ ο ΕΟΔΥ ειδοποιείται σε κάθε περίπτωση ύποπτου κρούσματος και αυτός αναλαμβάνει τηνιχνηλάτηση και την παροχή σχετικών οδηγιών.
  • Στους αθλούμενους εντός της αθλητικής εγκατάστασης θα γίνεται περιοδικός, δειγματοληπτικός έλεγχος για COVID-19, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα εκπονήσει ο ΕΟΔΥ.

 

Καθώς θα πρέπει να υπάρχει μία είσοδος-έξοδος για κάθε εγκατάσταση, αυτές κατά άθλημα θα είναι:

  • Ποδόσφαιρο και Στίβος από την πύλη που βρίσκεται στον χώρο των σημαιών, με άμεση πρόσβαση από τις σκάλες. Καθώς τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά, για διευκόλυνση των παιδιών θα χρησιμοποιούνται οι τουαλέτες που βρίσκονται στα κλειστά του Pierce.
  • Μπάσκετ και Βόλεϊ (Pierce) είσοδος στα γήπεδα από την 2η πόρτα (από τις 4 που υπάρχουν).
  • Τένις (Pierce) από την κεντρική τους είσοδο, όπως πάντα.
  • Κολυμβητήριο από την κεντρική είσοδο και μόνο. Τουαλέτες θα χρησιμοποιούνται μόνο αυτές που βρίσκονται στο κατάστρωμα του κολυμβητηρίου δεξιά και αριστερά του Pool bar.
  • Τένις (Deree) από την κεντρική τους είσοδο, όπως πάντα. Τουαλέτες όπως παρακάτω στο Deree Gym
  • Μπάσκετ (Deree) από την κεντρική είσοδο όπως πάντα. Τουαλέτες αγοριών θα χρησιμοποιούνται αυτές που βρίσκονται κάτω από τις πρώτες σκάλες στην είσοδο του Fitness Center και κοριτσιών αυτές που βρίσκονται στα μεγάλα  αποδυτήρια γυναικών μπαίνοντας στο γήπεδο δεξιά.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποδυτήρια θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και απαγορεύεται η παραμονή, αλλαγή ρούχων και χρήση ντους. Επίσης δεν αφήνουμε τίποτα στα αποδυτήρια και περιορίζουμε αποκλειστικά την είσοδο σε αυτά για τη χρήση τουαλέτας.

Πληροφορίες, οδηγίες, κυβερνητικές αποφάσεις και όλα τα έντυπα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. https://www.gss.gov.gr/

Κλείνοντας τονίζουμε την ατομική κοινωνική ευθύνη που πρέπει όλοι να επιδεικνύουμε, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και ατομικής υγιεινής.

Ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ

ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

Theme: Overlay by Kaira
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
DEREE College Athletic Club